Hetkiä itselle - Stressinhallintaa joogan avulla (10x kurssi) 3.9.-5.11.

35791553_2133492303641845_5898757162917691392_o.jpg

Hetkiä itselle on kymmenen kerran kurssi, jolla keskitytään stressinhallintaan joogan avulla. Kurssi sopii sinulle, jolle stressi, kiire ja ylikuormittuminen, sekä niistä aiheutuvat oireet (levottomuus, keskittymiskyvyn puute, unettomuus, päänsärky, lihasjännitykset jne), ovat tuttuja, ja haluaisit löytää keinoja hallita niitä lempein, kehoa ja mieltä kunnioittavin keinoin. Kurssi sopii kaikille, aloittelijoille ja jo joogaan aiemmin tutustuneille.

Etsimme keinoja löytää omia pieniä hetkiä arkeen, joilla voimme lisätä omaa arjessa jaksamista sekä rauhoittaa ylivirittynyttä kehoa ja mieltä. Käytämme stressinhallinnan keinoina lempeää virtaavaa liikettä, palauttavia ja rauhoittavia restoratiivisen joogan ja yinjoogan asanoita sekä lyhyitä meditaatiohetkiä. Tutustumme ääneen rentoutumisen keinona, niin rauhoittavan musiikin kuin oman äänenkin kautta. Tutustumme myös äänimaljojen hoitavaan väreilyyn. Tutkimme miten oma hengitys voi toimia rauhoittavana elementtinä kuormittavina aikoina tai haastavissa tilanteissa.

Kurssilla sitoudut omaan harjoitukseen pienessä tutussa (max 10 hlöä) ryhmässä Joogakerttulin viihtyisässä ympäristössä. Pitkäkestoisuuden ja toiston kautta työkalut alkavat käydä tutuksi ja niitä on helpompi ottaa mukaan myös omaan arkeen. Lisäksi saat huomata myös pitkäjänteisen harjoituksen hyödyt.

Kurssin ohjaajana on rekisteröity joogaohjaaja, hengitysohjaaja ja äänimaljahoitaja Jonna Nykänen, jonka erikoisosaamisaluetta on joogan avulla rentoutuminen.

KENELLE
Kaikille, joiden elämässä on stressiä, kiirettä ja ylikuormittumista, johtui se sitten työstä tai muusta elämäntilanteesta, tai sinulle, joka etsit keinoja rauhoittumiseen ja palautumiseen esim. työpäivän jälkeen. Kurssi ei sovellu akuutissa kriisitilanteessa olevalle (kysy lisää jos osallistumisesi mietityttää!). Aiempi kokemus joogasta ei ole tarpeellinen, mutta siitä ei myöskään ole haittaa. Kurssi sopii myös jo aiemman lyhytkurssin käyneille.

MILLOIN
3.9.-5.11.2018 maanantaisin klo 18.45-20.15.

MISSÄ
Joogakerttulin viihtyisissä tiloissa Kerttulinkatu 16 b:ssä. Tilassa on kaikki tarvittavat apuvälineet ja matot.

HINTA
159 €/149 € (early bird 150 €/140 € kun maksat 12.7.2018 mennessä)
Voit maksaa korttisi joko tuntiemme yhteydessä paikan päällä (kortilla, käteisellä, sporttipassilla tai Smartumeilla) tai hankkia sen Joogakerttulin Holvi-verkkokaupasta.

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET (20.8.2018 mennessä) JA LISÄTIEDOT
joogakerttuli@gmail.com

Kuva: Salla Keskinen