Joogan alkeet pienryhmässä x5, aloitus 13.1.2019

Joogan_alkeiskurssi_Turku.png

Haluatko aloittaa uuden vuoden hyvällä ololla? Tällä alkeiskurssilla tutustut joogaan matalalla kynnyksellä ja tehokkaasti pienryhmässä - Kirsin rauhallisessa ja selkeässä ohjauksessa. Edellinen kurssi syksyllä täyttyi pikaisesti, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti.

Opit mm:
- tavallisimpien asanoiden linjaamisen perusteet
- alaraajojen ja selän tuen
- hengityksen ja liikkeen yhdistämistä
Lisäksi saat myös kurkistuksen joogafilosofiaan.

Kurssi antaa perusvalmiudet jatkaa erityyppisille tunneille, kuten hatha- ja flow-tunneille. Saat neuvoja joogavälineiden (blokkien, putkityynyjen jne.) käyttöön harjoituksesi tehostamiseksi. Voit kysellä rauhassa mieltäsi askarruttavista asioista.

PALAUTETTA syksyn 2018 kurssista:

"Ihanat Kirsi ja Joogakerttuli ♥. Alkeiskurssi oli tällaiselle jooganoviisille täydellinen: liikkeet tehtiin rauhassa, samalla hyvin ja selkeästi ohjeistaen. Sunnuntain setti oli sisällöltään ja tunnelmaltaan täydellinen rentoutuspläjäys viikon päätteeksi - tykkäsin ja suosittelen lämpimästi!" - Kaisu Paasio

"Joogakerttulin joogan alkeiskurssi on tarjonnut matalan kynnyksen alloittaa uusi, ihana harrastus - ja tulla tunneille juuri sellaisena ja sen tasoisena joogaajana kuin on. Perusteiden opettelu on ollut helppoa ja innostavaa Kirsin tarkassa ja hienovaraisessa ohjauksessa. Ihastuin kurssin myötä paitsi kodikkaaseen joogasaliin ja äärettömän sympaattiseen ohjaajaan, myös syvästi itse lajiin. Ohjaajana Kirsi on osannut tuoda merkityksen jokaiselle tunnille, kiitos siitä!" - Kaisa Ruohonen

OPETTAJA
Kirsi Saivosalmi on koulutettu joogaopettaja (Janne Kontalan Slow Yoga -opettajakoulutus), jonka erityisalaa on jooga-asanoiden turvallinen ja tarkka tekeminen sekä yksilöllinen mukauttaminen jokaiselle sopivaksi. Nämä ovat keskeisiä myös Iyengarjoogassa, jota Kirsi on harjoittanut useamman vuoden.

Kirsi opettaa Joogakerttulissa mm. dynaamista hathajoogaa ja restoratiivista joogaa.

KENELLE
Kurssi on kuntoon katsomatta kaikille sopiva startti kehoa ja mieltä tasapainottavalle, rentouttavalle harrastukselle. Mukaan voi tulla myös nollakokemuksella ja -notkeudella :).

MILLOIN
Sunnuntaina klo 17:00-18:30. Kertoja on viisi: 13.1., 20.1., 27.1., 10.2. ja 17.2. (3.2. on tauko)

MISSÄ
Joogakerttulin viihtyisissä tiloissa Kerttulinkatu 16 b:ssä. Käytettävissä ovat ilman lisämaksua joogamatto ja kaikki joogan apuvälineet.

HINTA 5x 90 min: 79 € (74 € opiskelija, työtön, eläkeläinen).

Kurssimaksu suoritetaan etukäteen Joogakerttulin tilille ilmoittautumisen jälkeen.
Maksamalla varmistat paikkasi. Maksua ei palauteta mikäli olet estynyt tulemasta, mutta voit antaa paikan eteenpäin kaverillesi.
Yhden kurssikerran voi käydä korvaamassa jollakin viikkotunnillamme, mikäli olet estynyt tulemasta.

ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIEDOT:
joogakerttuli@gmail.com