Joogan alkeiskurssi 9.9.-7.10.

alkeiskurssi.JPG

Haluatko aloittaa syksysi uudella energialla? Viiden kerran kurssilla tutustut joogaan matalalla kynnyksellä ja tehokkaasti pienryhmässä - Kirsin rauhallisessa ja selkeässä ohjauksessa. Edellinen kurssi alkuvuonna täyttyi pikaisesti, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti.

Opit kurssilla yleisimpiä jooga-asanoita sekä hengityksen ja liikkeen yhdistämistä. Joogan taustoihin tutustutaan pienin annoksin harjoittelun lomassa, pääpaino on joogan fyysisessä harjoittelussa.

Ja jos olet miettinyt, mitä hienot termit joogatuntien nimissä tarkoittavat, saat niihinkin lisävalaistusta. Kurssin jälkeen sinun on helpompi löytää itsellesi sopivat joogatunnit Joogakerttulista.

Saat myös neuvoja salillamme olevien joogavälineiden (blokkien, putkityynyjen jne.) käyttöön harjoituksesi tehostamiseksi.

Kirsi Saivosalmi on koulutettu joogaopettaja (Janne Kontalan Slow Yoga -opettajakoulutus), jonka erityisalaa on jooga-asanoiden turvallinen ja tarkka tekeminen sekä yksilöllinen mukauttaminen jokaiselle sopivaksi. Nämä ovat keskeisiä myös Iyengarjoogassa, jota Kirsi on harjoittanut useamman vuoden.

Kirsi opettaa Joogakerttulissa mm. dynaamista hathajoogaa ja restoratiivista joogaa.

KENELLE
Kurssi on kuntoon katsomatta kaikille sopiva startti kehoa ja mieltä tasapainottavalle, rentouttavalle harrastukselle. Mukaan voi tulla myös aivan nollakokemuksella ja -notkeudella :).

MILLOIN
Sunnuntaisin klo 17:00-18:30. Päivät ovat: 9.9., 16.9., 23.9., 30.9. ja 7.10.

MISSÄ
Joogakerttulin viihtyisissä tiloissa Kerttulinkatu 16 b:ssä. Käytettävissä ovat joogamatot ja kaikki tarvittavat apuvälineet 12 osallistujalle.

HINTA
79 € / 74€ (aleryhmät).

Voit maksaa korttisi joko tuntiemme yhteydessä paikan päällä (kortilla, käteisellä, Sporttipassilla tai Smartumeilla) tai hankkia sen Joogakerttulin Holvi-verkkokaupasta.

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET (31.8.2018 mennessä) JA LISÄTIEDOT joogakerttuli@gmail.com.