Johdatus restoratiiviseen joogaan la 10.11. klo 14-16

Johdatus restoratiiviseen joogaan FB tapahtuma.png

Mitä restoratiivinen jooga tarkoittaa? Miksi asennoissa ollaan pitkään ja miksi kehon tukeminen joogan apuvälineillä on tärkeää? Voiko restoratiivinen joogaharjoitus olla joskus rentouttavampaa kuin uni?

Tulee tutustumaan voimavaroja palauttavan, rauhoittavan joogamuodon periaatteisiin normaalia viikkotuntia syvemmin. Opit soveltamaan joogan apuvälineitä ja saat ohjeet kotiharjoitukseen.

Intron jälkeen pääset nauttimaan täysipainoisesta restoratiivisesta tunnista. Tuetuissa, staattisissa asennoissa viivytään 5-10 minuuttia. Varusteiksi sopivat lämmin, joustava vaatetus ja sukat.

KENELLE:
Työpaja sopii kaikille, aiempaa joogakokemusta ei vaadita. Asennot eri muunnelmineen ovat fyysisesti kaikille sopivia.

Harjoitus sopii esimerkiksi kuormittavan elämän tai dynaamisen harjoittelun vastapainoksi. Se voi auttaa kuuntelemaan omia tarpeita, lievittämään stressiä ja parantamaan unenlaatua.

HINTA:
Työpajan hinta on joko 30 € tai kaksi käyntikertaa 5x-, 10x- tai 20x-joogakortista (tutustumiskortti ei käy maksuna tähän työpajaan). Hinta sisältää teen ja pientä naposteltavaa.

ILMOITTTAUTUMINEN:
Paikan voit varata varausjärjestelmästämme www.varaaheti.fi/joogakerttuli tai joogakerttuli@gmail.com.

OPETTAJA:
Työpajan ohjaa joogaopettaja (RYT 200h) Kirsi Saivosalmi, joka opettaa restoratiivista joogaa Joogakerttulissa. Kirsin oma harjoittelutausta on Iyengarjoogasta, johon kuuluu säännöllinen restoratiivinen harjoitus ja jonka kehittäjä B.K.S. Iyengar on myös restoratiivisen joogan taustalla.