Hiihtolomaviikon aikataulut / Schedule for 20-26 Feb

Hiihtolomaviikon aikataulut! (English below)

On hyvä muistaa levähtää ja hengähtää kesken kevään tuloon valmistavien kiireiden. Kerttulin hiihtolomaviikko 20.-26.2. toimii siis seuraavasti ja voit ottaa omaa aikaa ja lennähtää liikkumaan tai rentoutumaan kanssamme ❤

Ma/Mon
17.00-18.15 Slowjooga //Kirsi
18.45-20.00 Baptiste Yoga inspired Power Vinyasa Flow //Elena

Ke/Wed
7.45-8.30 Restoratiivinen jooga //Kirsi
17.15-18.30 Yin jooga //Hanna

To/Thu
17.00-18.15 Slowjooga //Hanna (tuuraa Kirsiä)
19.00-20.15 Hyvän yön yin jooga //Hanna

Schedule for the Spring break week 20.-26.2. above. Make it a relaxing break and join us for some moving or slowing ❤

(Elena's Sunday classes cancelled since she'll be attending the Helsinki Yoga Festival for inspiration and community. Feel free to say hi and have a chat if you spot her!)

KIRPPIS & VEGAANINEN POP UP -KAHVILA 18.2.

Tervetuloa löytämään aarteita ja herkuttelemaan Joogakerttuliin lauantaina 18.2. klo 10-14!

Kerttulinkatu 16b:ssä on silloin avoimet ovet ja kirppispöydillä kaikenlaista kivaa löydettävää. Ja tietenkin myös kahvia, teetä ja vegaanista purtavaa!

Second-hand -pöydissä on tarjolla ainakin mm. ihania hepeneitä, lasten kevätvaatetta ja kirjoja!

Tule nauttimaan Joogakerttulin leppoisasta zenistä yksin tai yhdessä ystävien kanssa!

- Joogakerttulit Hanna, Elena ja Kirsi

 

Kaikkien tuntien yhteiskortti on täällä!

Joogakerttulin avajaisviikot sujuivat vilkkaissa ja kodikkaissa tunnelmissa, suurkiitos kaikille osallistujille! Sali tuli tupaten täyteen kokeilijoita, jotka halusivat nauttia palasen yinjoogaa, slowjoogaa, easy vinyasa flow'ta, joogatanssia ja kaikkea muuta, mitä meillä on tarjolla.

Kuulostelimme tulijoiden tuntoja, ja nyt se on täällä: yhteinen kaikille viikkotunneille käyvä kymppikortti! Hinta on 135 / 120 (opiskelijat) € ja pääset sillä kaikille tunneillemme aamusta iltaan! Voit hankkia kortin paikan päältä saapuessasi ensimmäiselle tunnille - maksutavat käteinen, Smartum tai lasku.

Huomaathan varata paikkasi tunnille upouudesta varauskalenteristamme: Varaaheti.fi/joogakerttuli!

Varauskalenterin avulla varmistat paikkasi sekä saat kaikkein ajantasaisimman tiedon pidettävistä tunneista. Tavataan Joogakerttulissa!

P.S. Meillä on värikäs & vaihtuva workshop-ohjelma yhteistyössä Kirjan talon yhdistyksen ja muiden yhteistyötahojen kanssa - workshopeista ilmoittelemme ensisijaisesti Facebookissa, käy kurkkaamassa!

Tervetuloa! Welcome!

Joogakerttulin ovet ovat jo avautuneet, ja ensimmäisen avajaisviikon tutustumiskerrat täyttyivät innokkaista joogeista, suurkiitos kaikille!! JA tällä viikolla 1. ja 2.2. käynnistyvät loputkin viikkotunnit Hannan johdolla! Aikataulut löydät viikkokalenteristamme tai Facebookista.

Hannan tuntien maksuttomat testikerrat ovat täyttyneet mukavasti, muta voit koittaa kysyä vapaita paikkoja joogakerttuli(at)gmail.com tai lähettää viestin meille Facebookissa @joogakerttuli!

Hannan tunneilla voit kokeilla hatha basicia, yinjoogaa, yin&yangia ja joogatanssia.

HUOM! Kirsin slowjoogat sekä Elenan vinyasa flow- ja yintunnit pyörivät muutoin viikkokalenterin mukaisesti, MUTTA opintomatkojen vuoksi muutamia POIKKEUKSIA:

- Kirsin slowjooga on tauolla 3.2. ja 6.2. ja Elenan joogat tauolla 5.2. ja 6.2.

IN ENGLISH:

We opened last week with free trials and full house - thank you everyone!! AND Hanna's classes are starting this week! Free trials on Feb 1 & 2 are quite full-booked, but you can inquire about vacant spots joogakerttuli(at)gmail.com or send us a message on FB, @joogakerttuli. Hanna offers yin, yin&yang, hatha basic and yoga dance classes.

NOTE! Elena goes on a training trip, and during Feb 5-6 her classes are CANCELLED. Kirsi's slowyoga is cancelled Feb 3 and Feb 6 - travelling... :)