Jomon-Shindo & syvärentoutus la 19.10. klo 10-12

70690338_1221439878048774_7550149178874134528_o.jpg

Tervetuloa tuplarentoutumaan: Luvassa palauttavaa Jomon-Shindo rentoutusvenyttelyä ja voimaannuttavaa syvärentoutusta!

JOMON-SHINDO

Jomon-Shindossa yhdistyvät kehon energiakiertoa aktivoivat Jomon- kiertotaivutukset sekä lempeän tehokkaat Shindo-venytykset. Jomon on jatkumoa Shindo kehotyöskentelylle ja ne muodostavat yhdessä kokonaisuuden.

Jomon-Shindossa annetaan painovoiman viedä venytysasentoon, ja rentoudutaan siinä. Hengitys tehostaa venytystä, ja rentoutuminen vie venytystä syvemmälle. Opettelemme tunnistamaan kehon ja mielen jännitykset ja päästämään niistä irti. Ohjaaja käy tukemassa liikkeitä eri tekniikoin ja auttaa syventämään rentoutta.

Shindosta on apua mm. stressin lievitykseen ja uupumisesta palautumiseen. Jomon-harjoitukset hoitavat erityisesti niveliä ja sisäelimiä. Jomon-Shindon avulla voi löytää tasapainoa ja harmoniaa niin kehoon kuin mieleenkin.

SYVÄRENTOUTUS

Ohjatussa syvärentoutuksessa yhdistyvät keho-, mielikuva- ja suggestiorentoutus. Jokaisen kehonosan rentouttaminen vie jo itsessään miellyttävään rentouden tilaan. Suggestioiden eli sanallisten ohjeiden pohjalta syntyvät mielikuvat saavat aikaan rentoutumista, jossa omat voimavarat vahvistuvat. Myönteisyyttä ja hyvää oloa tuottavat mielikuvat jäävät vaikuttamaan alitajuntaan. Syvärentoutuksella on voimaannuttava ja eheyttävä vaikutus.

Rentoutujan ei tarvitse tehdä muuta kuin olla mukavassa makuuasennossa ja kuunnella rentouttajan ääntä. Osallistujat saavat halutessaan äänitteen syvärentoutuksesta.

Säännöllisen syvärentoutumisen avulla mm. jaksamisen tunne ja paineiden sietokyky paranee. Rentoutuminen vaikuttaa myös itseluottamukseen, luovuuteen ja keskittymiskykyyn. Tunteiden tunnistaminen ja ilmaiseminen voi helpottua, ja fyysiset ja psyykkiset lukot saattavat avautua.


Workshopin ohjaa Jomon-shindo -ohjaaja ja rentoutusvalmentaja Elina Yamano.

HINTA

30€ / 25€ (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, vanhempainvapaalaiset)

Maksutapana on lasku (lähetetään sähköpostitse)

Sitovat ilmoittautumiset 12.10. mennessä: elina@elinayamano.com

Mukaan mahtuu max 11 henkilöä. Minimiosallistujamäärä 4 henkilöä.