Vuodenajat: SYKSY -yinjoogaa äänimaljojen kera pe 18.10. klo 17-19.30

69395744_2471650523159353_5476398991086190592_o.jpg

Pimenevässä perjantai-illassa kahden Kerttulin ohjaajan, Lauran ja Jonnan, voimin sukelletaan tutkimusmatkalle etsimään syksyn olemusta niin joogaharjoituksessa kuin joka päiväisissä arjen tietoisissa valinnoissa ja teoissakin. Harjoitus koostuu lyhyestä teoriaosuudesta, syksyn vuodenaikaan pohjautuvasta yinjoogaharjoituksesta sekä äänimaljarentoutuksesta.

Teoriaosuudessa Laura ja Jonna perehdyttävät sinut syksyn vuodenajan ominaispiirteisiin kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta. Kertaamme vuodenaikaan liittyvän sisäelinparin sekä niiden meridiaanit, energiakanavat, joiden avulla voimme hoitaa, aktivoida ja tasapainoittaa sisäelinparin monimuotoisia tehtäviä kehon sekä mielen tasolla. Ohjaajat johdattavat sinut myös äänimaljojen maailmaan; mihin äänimaljojen toiminta perustuu ja mihin niistä voi saada apua.

Yinjoogaharjoituksessa asanoiden aikana ohjaajat asettavat äänimaljoja osallistujien kehon päälle. Äänimaljojen värähtely auttaa kehoa rentoutumaan asanoissa. Harjoitus päättyy 15 minuutin mittaiseen äänimaljarentoutukseen.

HINTA:
Tämän kahden ohjaajan erikoispitkä tunti maksaa sinulle joko 40 euroa tai kolme käyntiä 5x-, 10x- tai 20x-kortista.

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittaudu työpajaan sähköpostissamme joogakerttuli(at)gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova (peruutukset ainoastaan lääkärintodistuksella, oman paikan voi myös antaa toiselle osallistujalle).

OPETTAJAT:
Jonna Nykänen (RYT300 joogaohjaaja, äänimaljahoitaja ja hengitysohjaaja) ja Laura Yli-arvela (RYT300 joogaohjaaja ja äänimaljahoitaja)

Olet lämpimästi tervetullut! ❤️