Pyhä Nainen: Hoiva ja turva la 21.9. klo 12-15

Tutustumme työpajoissa erilaisiin naiseuden puoliin ja siihen, miten voimme löytää itseämme niistä. Työpaja on tarkoitettu vain naisille ja se sisältää teemaan liittyviä harjoituksia. Työpajoja tulee olemaan kolme tämän syksyn 2019 aikana ja ensimmäisenä teemana on hoiva ja turva.

Tarkastelemme kolmen tunnin aikana yhteyttämme hoiva-puoleemme. Mikä on meillä luonnollisin hoivaamisen muoto? Miten voimme antaa sitä itsellemme, jotta kokisimme turvaa? Mitä meissä herää, kun itse vastaanotamme hoivaa? Mikä luo turvaa ja miten voimme vaalia sitä itse kuitenkaan kaventamatta osallistumista elämän tuomiin tilanteisiin?

Yhdistän työpajoissa vapaasti joogaa, vapaata liikettä sekä tantraa. Näiden erilaisten menetelmien osuudet vaihtevat kerroittain eli on hyvä huomioida, että työpajassa tulee olemaan sekä itsenäistä kehotyöskentelyä että parettain tehtäviä harjoituksia. Aiempaa kokemusta joogasta tai tantrasta ei tarvitse olla, mutta osallistujilla on hyvä olla tuntumaa oman itseänsä kohtaamisesta ja kykyä kantaa itsensä tilassa. Jokaisessa lauantaissa on myös paikalla avustaja, joka osallistuu harjoituksiin ja tarvittaessa on kuuntelevana korvana tai sylinä osallistujille.

Työpajan kesto on 3 tuntia ja sen hinta on 40€ perushinta / 35€ vähävaraiset. Seuraavat kerrat ovat:. 26.10 ja 30.11..

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: mira.niemi@gmail.com/044-0405068

Hellästi heilahda heleään huomaamme! ♥ TS. Tervetuloa! :)