Joogaa ja kirjoittamista la 5.10. klo 14-16

69496521_2470474959943576_2280388056605261824_o.jpg

Kevennä olo inspiroivalla kokonaisuudella, jossa yhdistyvät joogan ja luovan kirjoittamisen rentouttavat vaikutukset. Kirjoittamalla voit purkaa mielen taakkoja paperille, löytää vapautta ja uusia ratkaisuja. Lempeä jooga lievittää jännityksiä ja saa kynän vauhtiin. Luvassa rauhoittava pysähtymishetki oman itsen äärelle.

KENELLE:
Sekä kirjoittamis- että joogaosuudet sopivat kaikille, myös ensikertalaisille.

SISÄLTÖ:
Teemme lempeää ja kaikille soveltuvaa hathajoogaa sekä helppoja hengitys- ja keskittymisharjoituksia. Kirjoittamisosuudet koostuvat 5-10 minuutin mittaisista harjoituksista. Kirjoitat vain itsellesi, oikeinkirjoituksesta ei välitetä.

VARUSTEET
Ota mukaan oma muistikirja ja kynä sekä joogaamiseen soveltuvat joustavat vaatteet.

OHJAAJA:
Joogakerttulin joogaopettaja Kirsi Saivosalmi, joka on joogalle omistautumisen lisäksi luovan kirjoittamisen ohjaaja ja toimittaja. Opiskelutaustaltaan Kirsi on myös englannin kielen & kirjallisuuden FM ja aineenopettaja. Hänen kirjoittamisryhmänsä ovat kokoontuneet Pienessä Kirjapuodissa vuodesta 2015.
Luvassa kokonaisvaltaista itsensä hemmottelua. Lämpimästi tervetuloa!

OSALLISTUMISMAKSU:
Työpajan hinta on joko 30 € tai kaksi käyntikertaa joogakortista (tutustumiskortti ei käy maksuna tähän työpajaan).
Osallistumismaksu sisältää myös teen ja pientä naposteltavaa.

ILMOITTAUTUMINEN SÄHKÖPOSTITSE:
joogakerttuli@gmail.com
Ilmoittautuminen on sitova, peruutukset lääkärintodistuksella, tai voit siirtää paikkasi myös kaverillesi.