Hiljainen yinjooga pe 1.11. klo 18.30-20

Hiljainenyin.jpg

Hiljainen yinjooga on minimalistinen ja meditatiivinen hiljaisuudessa tehtävä harjoitus. Äänimaljojen ikiaikainen ääni sekä yksinkertainen ohjeistus kuljettavat sinut asanoihin. Tämä harjoitus antaa sinulle mahdollisuuden sukeltaa syvemmälle omaan harjoitukseen, todistaa meneillään olevia kehon ja mielen prosesseja sekä etsiä sisäistä tyyneyttä. Harjoitus sopii sinulle, jos yinjooga on sinulle tuttua (olet käynyt ainakin yhdellä tunnilla ja tunnet harjoituksen tyylin). Tunti päättyy 15 minuutin mittaiseen äänimaljarentoutukseen.

Laskeudumme harjoituksen myötä pyhäinpäivän viettoon. Pyhäinpäivä, vanhan kansan tuntema kekri, oli muinaisten suomalaisten uusi vuosi. Tuolloin juhlittiin päättyvää satokautta, tasattiin kalenteri ja annettiin lupa edesmenneiden läheisten vierailla kylässä. Nykyäänkin on tapana muistaa tuonpuoleiseen siirtyneitä kynttilöin. Kekrin tyyppinen perinne on tuttu monissa muissakin viljelykulttuureissa, kuten Meksikolassa kuolleiden juhlana ja kelttiläisenä halloweenina.

Erikoistunnin hinta on 15 €/13 € tai yksi käyntikerta Joogakerttulin prepaid-korteista. Hintaan sisältyy luomuteetä ja pientä naposteltavaa.

Ohjaajana toimii jooganopettaja Jonna Nykänen, joka rakastaa hiljaisuutta.