Läsnäolon ja myönteisen kosketuksen työpaja su 20.10. klo 10.30-12

68490888_1372866302864088_90676165596938240_o.jpg

Läsnäolon ja myönteisen kosketuksen työpaja on kokemuksellinen ja vuorovaikutuksellinen matka aisteihin, läsnäoloon ja rentoutumiseen. Kosketus on moniaistinen ja henkilökohtainen kokemus - ihmisyyden ja olemassaolon peruskivi.
Myönteisen kosketuksen kokeminen jää helposti piiloon arjen keskellä. Tarvitsemme kosketusta ollaksemme olemassa sekä ollaksemme yhteydessä ympäristöön, jossa elämme. Myönteinen kosketus mahdollistaa turvallisen, odotuksettoman ja vastiikkeettoman toisen ihmisen kohtaamisen, jossa on aikaa läsnäololle, itsensä ja toisen kuuntelemiselle.

Läsnäolon ja myönteisen kosketuksen työpaja on sinulle, joka haluat antaa itsellesi ja kehollesi aikaa olla. Myönteinen kosketus mahdollistaa kehon kokonaisvaltaisen rentoutumisen. Aamupäivän aikana käymme läpi kosketuksen ja koskettamisen perusperiaatteita keskustellen ja kokemisen kautta rauhoittavassa, kannustavassa ja hyväksyvässä ilmapiirissä.

Aamupäivään kuuluu alkurenoutus, kohtaaminen ja kosketus eri aistein ryhmässä sekä tarinallinen hierontahetki pareittain. Voi tulla mukaan yksin tai ystävän / vanhemman tai puolison kanssa.

Satuhieronta- ohjaajana toimimisen sekä tanssi- ja liiketerapian koulutuksen kautta olen vahvasti sitä mieltä, että myönteinen läsnäoleva kosketus kuuluu meille kaikille - myös aikuisille.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

HUOM! Oma alusta/ peitto / villasukat mukaan.

HINTA
23€ / 90 min työpaja

ILMOITTAUTUMISET
Työpajaan tulee ilmoittautua sitovasti ennakkoon. Mukaan mahtuu 16 henkilöä. Työpaja järjestetään kun ilmoittautuneita on 13.10. mennessä vähintään 8.

Ilmoittaudu osoitteeseen lasnaolonhetki@gmail.com
Miia Lehtonen | 040 521 22 32
Liitä ilmoittautumiseesi nimesi ja puhelinnumerosi.

Saat laskun paluupostina ilmoittautumisen yhteydessä.