Vuodenajat: MYÖHÄISKESÄ - yinjoogaa äänimaljojen kera ma 19.8. klo 18.45-21.15

66779879_2435200060137733_6479705477440602112_o.jpg

Kahden joogaohjaajan, Lauran ja Jonnan, kanssa lähestytään myöhäiskesää, sadonkorjuuaikaa niin joogaharjoituksessa kuin joka päiväisissä arjen tietoisissa valinnoissa ja teoissakin. Harjoitus koostuu teoriaosuudesta, myöhäiskesän vuodenaikaan pohjautuvasta yinjoogaharjoituksesta sekä äänimaljarentoutuksesta.

Teoriaosuudessa Laura ja Jonna perehdyttävät sinut myöhäiskesän vuodenajan ominaispiirteisiin kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta. Käymme läpi vuodenaikaan liittyvän sisäelinparin sekä niiden meridiaanit, energiakanavat, joiden avulla voimme hoitaa, aktivoida ja tasapainoittaa sisäelinparin monimuotoisia tehtäviä kehon sekä mielen tasolla. Ohjaajat johdattavat sinut myös äänimaljojen maailmaan; mihin äänimaljojen toiminta perustuu ja mihin niistä voi saada apua.

Yinjoogaharjoitus sisältää myöhäiskesän meridiaanipareja tukevia asanoita. Asanoiden aikana ohjaajat asettavat äänimaljoja osallistujien kehon päälle. Äänimaljojen värähtely auttaa kehoa rentoutumaan asanoissa. Harjoitus päättyy 15 minuutin mittaiseen äänimaljarentoutukseen, jonka jälkeen tarjolla on teetä ja naposteltavaa.

HINTA:
Tämän kahden ohjaajan erikoispitkä tunti maksaa sinulle joko 40 euroa tai kolme käyntiä 5x-, 10x- tai 20x-kortista.

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostissamme joogakerttuli(at)gmail.com.
Ilmoittaudu sitovasti viim to 15.8. mennessä. Tämän jälkeen peruminen ainoastaan lääkärintodistuksella, paikan voi antaa myös toiselle osallistujalle. Tunti toteututaan mikäli osallistujia on väh 6 hlöä.

OPETTAJAT:
Jonna Nykänen (RYT300 joogaohjaaja, äänimaljahoitaja ja hengitysohjaaja) ja Laura Yli-arvela (RYT300 joogaohjaaja ja äänimaljahoitaja)

Olet lämpimästi tervetullut!