Puistojoogaa Tuomaanpuistossa (Kasarminpuisto) kesätorstaisin 4.7., 11.7., 8.8. ja 15.8. klo 17-18

Puistojoogaa.jpg

Tule nauttimaan kesästä ja joogasta ulkoilmaan! Rentouttavaa lempeää liikettä ja kaikille sopivaa joogaa Joogakerttuleiden ohjaajien kanssa. Paikkana rauhaisa Tuomaanpuisto (ent. Kasarminpuisto) Piispankadun päässä.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, saavu vain paikalle! Muista ottaa mukaan oma joogamatto tai muu alusta sekä vesipullo.
Joogan hinta 5 euroa ja maksu käteisellä. Ota mukaan tasaraha, kiitos.

SAAPUMINEN:

Kaunis Tuomaanpuisto sijaitsee Piispankadun ja Kasarminkadun risteyksen luona, omassa rauhassaan yliopistoalueen laidalla. Tuomiokirkolta kävelymatkaa tulee reilut 5 min. Suositeltavaa on saapua jalan tai pyörällä. Autoille on rajallisesti pysäköintipaikkoja kadunvarressa.

SATEELLA:

Sateella puistojooga siirtyy Joogakerttulille sisätiloihin, jonne mahtuu 13 joogaajaa. Ilmoittautuminen avataan varausjärjestelmään kahta tuntia ennen ja nopeimmat ilmoittautujat saavat paikan tunnilta.

Tiedotamme puistojoogan siirtymisestä sisätiloihin Facebook-tapahtumassa viimeistään kahta tuntia ennen, joten seuraa ilmoittelua.

Sisätiloissa järjestettynä puistojoogan hinta on samat 5 euroa kuin ulkonakin.