Vuodenajat: KESÄ - yinjoogaa äänimaljojen kera ma 8.7. klo 18-20.30

59357209_2385697721754634_9191292088602329088_o(1).jpg

Kahden joogaohjaajan, Lauran ja Jonnan, kanssa kohdataan elävä ja dynaaminen kesän energia ja tulielementti. Tämän erikoistunnin antia voit hyödyntää niin joogamatolla kuin maton ulkopuolellakin, arjen valinnoissa ja teoissa. Harjoitus koostuu teoriaosuudesta, kesän vuodenaikaan pohjautuvasta yinjoogaharjoituksesta sekä äänimaljarentoutuksesta.

Teoriaosuudessa Laura ja Jonna perehdyttävät sinut kesän vuodenajan ominaispiirteisiin kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta. Käymme läpi vuodenaikaan liittyvän sisäelinparin sekä niiden meridiaanit, energiakanavat, joiden avulla voimme hoitaa, aktivoida ja tasapainoittaa sisäelinparin monimuotoisia tehtäviä kehon sekä mielen tasolla. Ohjaajat johdattavat sinut myös äänimaljojen maailmaan; mihin äänimaljojen toiminta perustuu ja mihin niistä voi saada apua.

Yinjoogaharjoitus sisältää kesän meridiaanipareja tukevia asanoita. Asanoiden aikana ohjaajat asettavat äänimaljoja osallistujien kehon päälle. Äänimaljojen värähtely auttaa kehoa rentoutumaan asanoissa. Harjoitus päättyy 15 minuutin mittaiseen äänimaljarentoutukseen, jonka jälkeen tarjolla on teetä ja naposteltavaa.

HINTA:
Tämän kahden ohjaajan erikoispitkä tunti maksaa sinulle joko 40 euroa tai kolme käyntiä 5x-, 10x- tai 20x-kortista.

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostissamme joogakerttuli(at)gmail.com.
Ilmoittaudu sitovasti viim to 4.7. mennessä. Tämän jälkeen peruminen ainoastaan lääkärintodistuksella, paikan voi antaa myös toiselle osallistujalle. Tunti toteututaan mikäli osallistujia on väh 6 hlöä.

OPETTAJAT:
Jonna Nykänen (RYT300 joogaohjaaja, äänimaljahoitaja ja hengitysohjaaja) ja Laura Yli-arvela (RYT250 joogaohjaaja ja äänimaljahoitaja)

Olet lämpimästi tervetullut!