Joogaa ja kirjoittamista puistossa ke 26.6. klo 11-13

60346022_2392694811054925_3093329437643505664_o.jpg

Kevennä olo kesäksi hyvän olon kokonaisuudella, jossa yhdistyvät joogan ja luovan kirjoittamisen rentouttavat vaikutukset. Kirjoittamalla voit purkaa mielen taakkoja paperille, löytää vapautta ja uusia ratkaisuja. Lempeä jooga lievittää jännityksiä ja saa kynän vauhtiin. Luvassa rauhoittava pysähtymishetki oman itsen äärelle ♥.

Tapaaminen pidetään sään salliessa Kupittaan puistossa, lähtö Kupittaan Paviljongin ravintolan edustalta. Sadeilmalla tapahtuma pidetään Joogakerttulin sisätiloissa.

Ryhmän koko max. 12 osallistujaa, joten ilmoittaudu mukaan nopeasti!

KENELLE:
Sekä kirjoittamis- että joogaosuudet sopivat myös ensikertalaisille.

SISÄLTÖ:
Teemme lempeän liikkuvaa ja kaikille soveltuvaa hathajoogaa sekä helppoja hengitys- ja keskittymisharjoituksia. Kirjoittamisosuudet koostuvat 5-10 minuutin mittaisista harjoituksista. Kirjoitat vain itsellesi, oikeinkirjoituksesta ei välitetä.

VARUSTEET
Ulkotapaamiseen ota mukaan oma joogamatto tai viltti/pyyhe, jolla voit istua. Kerrospukeutuminen on paras vaihtoehto, tosin sadesäällä ja kovin kylmällä siirrämme kokoontumisen Joogakerttuliin sisälle. Lisäksi ota mukaan oma muistikirja ja kynä.

OHJAAJA:
Joogakerttulin joogaopettaja Kirsi Saivosalmi, joka on joogalle omistautumisen lisäksi luovan kirjoittamisen ohjaaja ja toimittaja. Opiskelutaustaltaan Kirsi on myös englannin kielen & kirjallisuuden FM ja aineenopettaja. Hänen kirjoittamisryhmänsä ovat kokoontuneet Pienessä Kirjapuodissa vuodesta 2015.

Luvassa kokonaisvaltaista itsensä hemmottelua, lämpimästi tervetuloa!

OSALLISTUMISMAKSU:
Työpajan hinta on joko 30 € tai kaksi käyntikertaa joogakortista (vanha 5 x tutustumiskortti ei käy maksuna tähän työpajaan).
Osallistumismaksu sisältää teen ja pientä naposteltavaa.

ILMOITTAUTUMINEN SÄHKÖPOSTITSE:
joogakerttuli@gmail.com