Pilates ja selkä -työpaja la 18.5. klo 11-14

55927942_2525770980766347_7112260465429839872_n.jpg

Pilates ja selkä -syventävä työpaja

Lauantaina 18.5.2019 klo 11-14 Joogakerttulissa
hinta 35€
Ilmoittautuminen: annirissanen@gmail.com 13.5 mennessä

Pilates ja selkä -työpaja keskittyy selän hyvinvointiin. Kurssi sopii erityisesti niille, jotka haluavat tukea joogaliikkeiden tekemiseen turvallisesti sekä kaikille selänhyvinvoinnista kiinnostuneille. Aiempaa kokemusta pilateksesta ei tarvita.

Selän hyvinvoinnin peruspilarit ovat liikkuvuus, voima, lepo sekä hyvä toiminnallinen ryhti. Pilatesmenetelmän avulla opit pitämään huolta selästäsi. Kurssilla tehdään harjoitteita, jotka lisäävät selän liikkuvuutta ilman, että selkäranka joutuu rasitukselle. Liikkeet vahvistavat erityisesti syviä lihaksia sekä keskivartalon lihaksia, jolloin selkä vahvistuu turvallisella tavalla. Liikkeet tehdään tarkasti, jotta opit oikean tekniikan selän ojennukseen, taivutukseen sekä kiertoliikkeeseen. Ryhtiharjoitusten avulla vahvistetaan hyvää toiminnallista ryhtiä, joka tukee ergonomista kehonkäyttöä sekä ehkäisee rasitusvammojen syntymistä. Kurssilla tutustutaan pääpiirteittäin selän anatomiaan. Saat mukaasi harjoitusohjelman, jonka avulla voit jatkaa harjoittelua itsenäisesti.

Kurssin opettajana on Anni Rissanen. Hän on ohjannut pilatesta vuodesta 2009 ja opiskellut pilatesohjaajaksi Somatic Studiolla 2016-17. Hän on valmistunut tanssijaksi Teatterikorkeakouluista 2009. Annilla on laaja kokemus kehollisuudesta tanssijan, tanssinopettajan ja pilatesohjaajan työn kautta. Hän on opettajana rauhallinen ja tarkka, tunnit ovat lempeän dynaamisia ja liikkeet tehdään ehdottomasti turvallisella tavalla. Pilates-harjoituksen avulla Anni on pitänyt huolta oman selkänsä hyvinvoinnista sekä löytänyt liikkumiseen vapautta.

lisätiedot www.virgiinia.com