Yinjoogan alkeet 5 x kurssi

YinJooganalkeisface.jpg

Yinjoogan suosio kasvaa vuosi vuodelta, ja joogasalien ja kuntosalien yintunnit ovat täpötäysiä. Miksi nykypäivän ihminen haluaa hakeutua joogamatolle vain olemaan paikallaan asennoissa 5 minuuttia? Tule ottamaan selvää, mistä tässä suositussa joogan muodossa on kyse!

Kurssilla käymme läpi yinjoogalle olennaisimpia aspekteja, kuten:

- faskioiden eli lihaskalvojen merkityksiä ihmiskehossa

- kiinalaisen lääketieteen ja viiden elementin teorian perusperiaatteita

- meridiaanien eli energiakanavien toimintaa

- apuvälineiden käyttöä asentojen tukemisessa

- meditaatio- ja hengitystekniikoita

Voit kysellä rauhassa mieltäsi askarruttavista asioista.

Kurssi antaa valmiuden aloittaa yinjoogan harjoittaminen tai syventää tietämystäsi, jos olet jo tutustunut yinjoogaharjoitukseen.

OPETTAJA

Jonna Nykänen on rekisteröity joogaohjaaja (300h), joka ohjaa pääasiassa rauhallista ja lempeää flow-joogaa sekä viipyilevää ja syvärentouttavaa yinjoogaa. Lisäksi Jonna on opiskellut hengitysohjaajaksi sekä äänimaljahoitajaksi. Jonnan ohjaamisen keskiössä on kehon syvä kuunteleminen, hengityksen roolin korostaminen, yksilöllisen harjoituksen tukeminen sekä stressinhallinta.

KENELLE

Kurssi on kuntoon katsomatta kaikille sopiva startti kehoa ja mieltä tasapainottavalle, rentouttavalle harrastukselle. Mukaan voi tulla myös nollakokemuksella ja -notkeudella, mutta kurssi sopii myös sinulle, joka olet jo harjoittanut yinjoogaa ja haluat syventää tietämystäsi. Kurssi toteutuu mikäli ilmoittautuneita on väh. 8 hlöä (max 13 hlöä).

MILLOIN

Torstaisin klo 16:00-17:15. Kertoja on viisi: 4.4., 11.4., 25.4., 2.5. ja 9.5. (kiirastorstaina 18.4. ei ole tuntia).

MISSÄ

Joogakerttulin viihtyisissä tiloissa Kerttulinkatu 16 b:ssä. Käytettävissä ovat ilman lisämaksua joogamatto ja kaikki joogan apuvälineet.

HINTA: 79 € (74 € opiskelija, työtön, eläkeläinen).

Kurssimaksu suoritetaan etukäteen Joogakerttulin tilille ilmoittautumisen jälkeen.

Maksamalla varmistat paikkasi. Maksua ei palauteta mikäli olet estynyt tulemasta, mutta voit antaa paikan eteenpäin kaverillesi.

Yhden kurssikerran voi käydä korvaamassa jollakin viikkotunnillamme, mikäli olet estynyt tulemasta.

ILMOITTAUTUMISET (24.3. mennessä) JA LISÄTIEDOT:

joogakerttuli@gmail.com