Yinjoogaa, flowjoogaa ja äänimaljoja 27.3. klo 17-18.15 ja 18.45-20.15

Yinmaljatflow.jpg

Tervetuloa Joogakerttulin kerran kuussa järjestettävään äänimaljakeskiviikkoon!

Luvassa on kaksi erilaista harjoitusta:
- lempeä flow + äänimaljat klo 17-18.15
- yinjooga + äänimaljat klo 18.45-20.15

Paikan tunnille voit varata osoitteessa: www.varaaheti.fi/joogakerttuli. Tunnin hinta on 15€/13€, voit myös maksaa Joogakerttulin joogakorteilla osallistumisesi (HUOM. tutustumiskortti ei käy maksuna näihin erikoistunteihin!). Hinta sisältää teen ja pientä naposteltavaa. Ohjaajana rekisteröity joogaohjaaja, hengitysohjaaja ja äänimaljahoitaja Jonna Nykänen.

Lempeä flow:
Hidas ja virtaava harjoitus, jossa pyritään avaamaan ja myös vahvistamaan kehoa. Tunnilla liikutaan oman hengityksen tahdissa kehoa kuunnellen. Etsimme kehoon ja mieleen tilaa
oman kehon luonnollisia rajoja hellästi venytellen. Tunti sisältää seisten ja istuen sekä lattiantasolla tehtäviä asanoita. Hengitysharjoitukset ja lyhyt meditaatiohetki viimeistelevät kehoa hellästi herättelevän ja mieltä rauhoittavan tunnin. Loppurentoutuksessa saat nauttia äänimaljojen syvälle menevästä ja hoitavasta äänestä. Tunti sopii hyvin aloittelijoille sekä kevyestä ja rauhallisesta, mutta liikkuvasta harjoituksesta nauttiville.

Yinjooga:
Yinjooga on rauhalliseen tahtiin etenevä, syvästi rentouttava harjoitus, jossa pysytään asanoissa noin 3-8 minuuttia. Viipyilevät, rennolla keholla tehtävät asanat auttavat lihaskalvoja toimimaan paremmin; heräilemään, uudistumaan ja vilkastuttamaan koko kehon aineenvaihduntaa. Kalvot ulottuvat kaikkialle kehossamme, ja kun kalvot ovat avoimia, liikkuvia ja elastisia, lihakset saavat käyttöönsä voimansa ja liikkuvuutensa, sisäelimillä on tilaa toimia ja nivelet liikkuvat soljuvasti.
Tämä hidastempoinen ja meditatiivinen harjoitus on tarpeellinen vastapaino kiireiselle arjellemme. Yintunnilla hermostomme asettuu levon tilaan ja harjoituksella on stressiä alentava vaikutus. Yinjooga voi parantaa ruuansulatusta, immuniteettia, unenlaatua sekä tasata hormoneja ja verenpainetta.

Molemmilla tunneilla saat asanaharjoituksesi höysteeksi äänimaljojen syvärentouttavan vaikutuksen. Tunti viimeistellään äänimaljakylvyllä, jossa saat vain ottaa hyvän asennon viltin alla ja antaa ääniaaltojen hoitaa ja huuhtoa kehon viimeisetkin jännitykset mennessään.

Lämpimästi tervetuloa ♥