Stressinehkäisyä restoratiivisella joogalla-työpaja ti 16.4. klo 18.45-20.45

55462333_2352467251744348_5940822265888243712_o.jpg

Restoratiivinen jooga tarjoaa uusia lisäkeinoja oman jaksamisen vaalimiseen ja palautumiseen. Harjoitteita on helppo soveltaa kotona, saat mukaan kaksi eripituista kokonaisuutta.

Syvän ja elvyttävän tietoisen lepotilan aikaansaamiseksi keho tuetaan joogan apuvälineillä, kuten bolster-tyynyillä ja joogablokeilla. Opit asettamaan ne juuri itsellesi sopivalla tavalla, mikä edistää rentoutumista.

Hermostoa rauhoittavaan harjoitukseen sisältyy myös hengitysharjoitus ja joitakin hieman aktiivisempia asentoja. Venytyksen sijasta kehossa tuntuu lempeää avautumista ja mieli saa hiljentyä.

Aloitamme opettajan 15-20 minuutin alustuksella, minkä jälkeen vuorossa on harjoitus.

VARUSTEET:
Lämmin, joustava vaatetus ja sukat. Voit ottaa myös oman silmätyynyn mukaan. Oma joogamatto on hyvä lisäpehmuste, mutta studiolla on kaikille yksi matto sekä joogavälineet maksutta käyttöön.

KENELLE:
Kaikille, jotka haluavat vaalia voimavarojaan ja ehkäistä stressiä.
Sopii sekä joogan ensikertalaisille että kokeneille joogeille. Asennot onnistuvat jokaiselta ja vaihtoehtoja on tarjolla.

HINTA:
Työpajan hinta on joko 30 € tai kaksi käyntikertaa joogakortista (myös tutustumiskortti käy).
Hinta sisältää teen ja pientä naposteltavaa.

ILMOITTAUTUMINEN:
Sähköpostitse joogakerttuli(at)gmail.com.
Ilmoittautuminen on sitova (peruutukset ainoastaan lääkärintodistuksella, oman paikan voi myös antaa toiselle osallistujalle).

OPETTAJA:

Opettaja Kirsi Saivosalmi on kouluttautunut sekä hathajoogan että restoratiivisen joogan opettajaksi, jälkimmäinen on joogamuodon kehittäjiin lukeutuvan Judith Lasaterin opissa. Kirsi ohjaa restoratiivisen joogan tunteja Joogakerttulissa ja kursseja myös muualla.