Syväsukellus yinjoogaan su 14.4. klo 14-16.15

Syväsukellusyiniinface.jpg

Oletko käynyt jo yinjoogatunneilla ja haluat tietää enemmän yinjoogan vaikutuksista? Tai oletko vasta silmäillyt yinjoogatunteja, mutta et ole uskaltautunut mukaan? Molemmissa tapauksissa tämä työpaja on sinulle!

Tässä työpajassa käymme läpi hieman tarkemmin meridiaani/vuodenaikapohjaista harjoittelua sekä tutkimme miten yinjooga voisi toimia meditaatioharjoituksena.

Teoriaosuuden (noin 45 min) lisäksi teemme harjoituksen, jossa saat uppoutua kokemaan yinjoogan vaikutuksia. Varusteiksi sopivat lämmin, joustava vaatetus ja sukat.

KENELLE:

Työpaja sopii kaikille, aiempaa kokemusta ei tarvita, mutta siitä ei ole haittaa.

Asennoista löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto fyysiseen kuntoon tai kokoon katsomatta. Myös aiemmin yinjoogaa harjoittaneet saavat lisätietoa oman harjoittelunsa tueksi.

Työpaja toimii syventävänä jatkona syksyllä 2018 järjestettyyn Johdatus yinjoogaan -työpajaan (sisältö on eri). Osallistuminen tähän työpajaan ei edellytä edelliseen työpajaan osallistumista.

HINTA:

Työpajan hinta on joko 30 € tai kaksi käyntikertaa 3x-, 5x-, 10x- tai 20x-joogakortista (vanha tutustumiskortti ei käy maksuna tähän työpajaan).

Hinta sisältää teen ja pientä naposteltavaa.

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittaudu työpajaan sähköpostissamme viim to 11.4. joogakerttuli(at)gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova (peruutukset ainoastaan lääkärintodistuksella, oman paikan voi myös antaa toiselle osallistujalle). Työpaja järjestetään mikäli osallistujia on väh. seitsemän (max osallistujamäärä 13).

OPETTAJA:

Työpajan ohjaa Jonna Nykänen, joka ohjaa Joogakerttulissa yinjoogatunteja. Jonna on suorittanut RYT100 yinjoogaopinnot Sebastian Pucellen ja Murielle Burellierin ohjauksessa