Joogaa ja kirjoittamista la 30.3. klo 14-16

51769767_2328012890856451_5555965957484052480_o.jpg

Hyvän olon kokonaisuus, jossa yhdistyvät joogan ja luovan kirjoittamisen rentouttavat vaikutukset. Tavoitteena on rauhoittua kuuntelemaan itseään. Pehmeä jooga lievittää jännityksiä ja saa kynän vauhtiin. Kirjoittamalla voi purkaa mieltään, löytää lohtua ja ratkaisuja. Luvassa lempeä pysähtymishetki oman itsen äärelle ♥.

Huom. tammikuun työpajassa käyneet: tällä kertaa on luvassa uudet harjoitukset!

KENELLE:
Sekä kirjoittamis- että joogaosuudet sopivat myös ensikertalaisille. Kirjoitat vain itsellesi, oikeinkirjoituksesta ei välitetä.

SISÄLTÖ:
Jooga- ja kirjoittamisosuuksia on kaksi. Ensin lempeän liikkuva hathajooga ja ensimmäinen kirjoittamisosuus. Sen jälkeen vuorossa rentouttava restoratiivinen harjoite, hengitysharjoitus ja toinen kirjoittamisosuus. Lisäksi teetarjoilu ♥.

OHJAAJA:
Joogakerttulin joogaopettaja Kirsi Saivosalmi, joka on joogalle omistautumisen lisäksi luovan kirjoittamisen ohjaaja ja toimittaja. Opiskelutaustaltaan Kirsi on myös englannin kielen & kirjallisuuden FM ja aineenopettaja. Hänen kirjoittamisryhmänsä ovat kokoontuneet Pienessä Kirjapuodissa jo neljän vuoden ajan.

Luvassa kokonaisvaltaista itsensä hemmottelua ja kodikkaat puitteet. Lämpimästi tervetuloa!

OSALLISTUMISMAKSU:
Työpajan hinta on joko 30 € tai kaksi käyntikertaa joogakortista (tutustumiskortti ei käy maksuna tähän työpajaan).
Osallistumismaksu sisältää teen ja pientä naposteltavaa.

ILMOITTAUTUMINEN SÄHKÖPOSTITSE:
joogakerttuli@gmail.com