Seasonal Yoga Workshop - Talvi ti 8.1. klo 18.45-21.15

49079347_2294667600857647_3878497064769814528_n.jpg

Tervetuloa Talven Seasonal Yogan Workshopiin Joogakerttuliin Turkuun. Työpajassa tutustutaan talven vuodenaikaan Seasonal Yogan näkökulmasta.

Talvi on syvää Yin- energian aikaa. Talvella luonnossa pimeys on vahvasti läsnä ja Seasonal ajattelussa talven vuodenaika alkaa talvipäivän seisauksesta, jolloin päivä on lyhimmillään ja yö pisimmillään. Luonto lepää ja levontarve on ihmiselläkin lisääntynyt. Ihminen on tunteikas ja herkkä. On aika tutustua itseensä syvemmin. Talven elementti on vesi ja sisäelinpari virtsarakko sekä munuaiset.

Seasonal Yogassa pyritään säilyttämään ihmisen luontoyhteys ja näin vastaanottamaan tasapainoisesti vuodenaikojen mukanaan tuomat ympäristön muutokset. Tule kuulemaan ja oppimaan lisää Seasonal Yogan Talven workshopiin.

Työpaja alkaa luento-osuudella. Teoriaa seuraa asanaworkshop, jossa käymme yhdessä läpi talven Seasonal Yoga- harjoitukseen kuuluvia tärkeimpiä asanoita. Tämän jälkeen jatkamme lempeään Talven flow- harjoitukseen. Päätämme workshopin teehetkeen, jossa voimme keskustella päivän aikana heränneistä kysymyksistä sekä oivalluksista.

Hinta 30 euroa tai 2 kertaa joogakorteista (tutustumiskortti ei käy maksuna tähän työpajaan).
Osallistumismaksu sisältää teen ja pientä naposteltavaa.
Ilmoittaudu mukaan: https://www.varaaheti.fi/joogakerttuli/fi/joogakerttuli/tunnit

Lämpimästi tervetuloa! Työpajan ohjaa Seasonal Yogan (RYT200) ohjaaja Laura Yli-Arvela