Vuodenajat: TALVI - yinjoogaa äänimaljojen kera la 23.2. klo 14-16.30

50261123_2308985156092558_1976988272575905792_n.jpg

Helmikuun lauantai-iltapäivänä sukelletaan tutkimusmatkalle talven olemukseen kahden Kerttulin ohjaajan, Lauran ja Jonnan, opastuksella. Tämän erikoistunnin antia voit hyödyntää niin joogamatolla kuin maton ulkopuolellakin, arjen valinnoissa ja teoissa.

Harjoitus koostuu lyhyestä teoriaosuudesta, talven vuodenaikaan pohjautuvasta yinjoogaharjoituksesta sekä äänimaljarentoutuksesta.

Teoriaosuudessa Laura ja Jonna perehdyttävät sinut talven vuodenajan ominaispiirteisiin kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta. Käymme läpi vuodenaikaan liittyvän sisäelinparin sekä niiden meridiaanit, energiakanavat, joiden avulla voimme hoitaa, aktivoida ja tasapainoittaa sisäelinparin monimuotoisia tehtäviä kehon sekä mielen tasolla. Ohjaajat johdattavat sinut myös äänimaljojen maailmaan; mihin äänimaljojen toiminta perustuu ja mihin niistä voi saada apua.

Yinjoogaharjoitus sisältää talven meridiaaniparia tukevia asanoita. Asanoiden aikana ohjaajat asettavat äänimaljoja osallistujien kehon päälle. Äänimaljojen värähtely auttaa kehoa rentoutumaan asanoissa.

Harjoitus päättyy 15 minuutin mittaiseen äänimaljarentoutukseen, jonka jälkeen tarjolla on teetä ja naposteltavaa.

HINTA:
Tämän kahden ohjaajan erikoispitkä tunti maksaa sinulle joko 40 euroa tai kolme käyntiä 5x-, 10x- tai 20x-kortista (tutustumistarjouskortti ja viikkotarjous eivät käy maksuna tähän tuntiin).

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittaudu työpajaan sähköpostissamme joogakerttuli(at)gmail.com tai varausjärjestelmässämme www.varaaheti.fi/joogakerttuli

OPETTAJAT:
Jonna Nykänen (RYT300 joogaohjaaja, äänimaljahoitaja ja hengitysohjaaja) ja Laura Yli-arvela (RYT250 joogaohjaaja ja äänimaljahoitaja)

Olet lämpimästi tervetullut!