TILAA OIVALTAA -luentosarja / Miska Käppi: Traditionaalinen tantra - Shivan ja Shaktin kosminen liitto

Mandalajuliste.jpg

Me Joogakerttulilla ajattelemme, että jooga on enemmän kuin fyysinen harjoitus; se on kokonaisvaltainen tapa kohdata elämä. Siispä haluamme tarjota teille Tilaa oivaltaa -luentosarjan, jossa mielenkiintoiset luennoitsijat avaavat joogaan liittyviä aiheita. Luentojen yhteydessä on myös tilaa keskustelulle ja ajatusten vaihdolle. Luentosarja kestää läpi kevään, ja se järjestetään joka kuun toisena lauantaina. Olet lämpimästi tervetullut!

Seuraavana saamme vieraaksemme Maailmanpuu-podcastin toisen puoliskon ja Shakta-joogakoulua Helsingissä pyörittävän Miska Käpin.

Joogakerttulille mahtuu rajallinen määrä ihmisiä, joten varaathan paikkasi täältä: www.varaaheti.fi/joogakerttuli

Hinta 15 € (sisältää teetarjoilun)

Traditionaalinen tantra - Shivan ja Shaktin kosminen liitto

Tantra on intialaisen esoteerisen perinteen ydin ja sielu. Luennolla syvennytään traditionaalisen tantran filosofiaan ja tutkitaan tantraa myös joogan perspektiivistä. Jos kuvittelit, että tantra kuuluu vain makuuhuoneeseen, tulet yllättymään. Miska Käppi on kouluttautunut kaulatantrassa ja kashmirilaisessa shaivismissa ja hän opiskellut lähes vuosikymmenen ajan Intiassa alan mestareiden opetuksessa. Miska on joogafilosofian spesialisti ja kouluttaa joogaopettajia etenkin traditionaalisen tantran metafysiikassa.