Hetkiä itselle - Stressinhallintaa joogan avulla (kurssi)

Stressicover.jpg

Hetkiä itselle on viiden kerran kurssi, jolla keskitytään stressinhallintaan joogan avulla. Kurssi sopii sinulle, jolle stressi, kiire ja ylikuormittuminen, sekä niistä aiheutuvat oireet (unettomuus, päänsärky, lihasjännitykset, ruoansulatusvaivat jne), ovat tuttuja, ja haluaisit löytää keinoja hallita niitä lempein, kehoa ja mieltä kunnioittavin keinoin. Kurssi sopii kaikille, aloittelijoille ja jo joogaan aiemmin tutustuneille.

Etsimme keinoja löytää omia pieniä hetkiä arkeen, joilla voimme lisätä omaa arjessa jaksamista sekä rauhoittaa ylivirittynyttä kehoa ja mieltä. Käytämme stressinhallinnan keinoina lempeää virtaavaa liikettä, palauttavia ja rauhoittavia restoratiivisen joogan ja yinjoogan asanoita sekä lyhyitä meditaatiohetkiä. Tutustumme ääneen rentoutumisen keinona, niin rauhoittavan musiikin kuin oman äänenkin kautta. Tutustumme myös äänimaljojen hoitavaan väreilyyn. Tutkimme miten oma hengitys voi toimia rauhoittavana elementtinä kuormittavina aikoina tai haastavissa tilanteissa.

Kurssin ohjaajana on rekisteröity joogaohjaaja ja äänimaljahoitaja Jonna Nykänen, jonka erikoisosaamisaluetta on joogan avulla rentoutuminen. Kerttulissa Jonna ohjaa yinjoogaa ja lempeä flow + yin-tuntia.

KENELLE
Kaikille, joiden elämässä on stressiä, kiirettä ja ylikuormittumista, johtui se sitten työstä tai muusta elämäntilanteesta. Aiempi kokemus joogasta ei ole tarpeellinen, mutta siitä ei myöskään ole haittaa.

MILLOIN
Viitenä maanantaina klo 18.45-20.15. Päivät ovat: 19.3., 26.3., 9.4., 16.4. ja 23.4.

MISSÄ
Joogakerttulin viihtyisissä väistötiloissa Veritas Stadionin 4. kerroksessa, Blomberginaukio 4.

HINTA
69 € / 59€ (aleryhmät).
Lisäksi kaikki kurssin käyneet saavat Joogakerttulin 10xkortin -15% alennuksella. Hinnaksi jää silloin vain n. 115 € / 98 € (aleryhmät).
Voit maksaa korttisi joko ensimmäisellä kerralla tai hankkia sen etukäteen Joogakerttulin Holvi-verkkokaupasta.

ILMOITTAUTUMISET (ke 14.3. mennessä)
joogakerttuli@gmail.com

Kuva: Antti Vierola