Tuntiemme varaamis- ja peruuntumiskäytännöt

Meillä Joogakerttulissa on pienet ja intiimit joogaryhmät, näin kaikki harjoittelijat voidaan huomioida heidän omassa harjoituksessaan. Tämä on eräs Kerttulimme perusperiaatteista.

Tuntien varaaminen:
Koska ryhmämme ovat pienet ja tilamme rajalliset, parhaiten varmistat paikkasi ja tunnin toteutumisen kun varaat paikkasi tunnillemme ajoissa (mielellään viimeistään kolme tuntia ennen tunnin alkua). Paikkasi voit varata täältä: www.varaaheti.fi/joogakerttuli

Varatun paikan peruminen:
Joskus kuitenkin suunnitelmat muuttuvat, ja oma osallistuminen estyy. Tällaisessa tapauksessa muistathan peruuttaa paikkavarauksesi (viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua)! Jotkut tunneistamme ovat olleet täysiä tai lähes täysiä, tällä tavoin toimimalla annat jollekin toiselle joogaajalle paikan tunnilla. Voit peruuttaa osallistumisesi omista tiedoistasi varausjärjestelmässämme.

Tunnin peruuttaminen (Joogakerttuli):
Jos tunnille ei ole kaksi tuntia ennen tunnin alkua ilmoittautunut tarpeeksi ihmisiä, tunti perutaan. Saat siitä tekstiviestin ja/tai sähköpostin.

Nähdään matolla <3