Joogaa ja kirjoittamista -työpaja 19.1. kello 11-13

Kopio_ Kopio_ Nimetön suunn.malli.png

Hyvän olon kokonaisuus, jossa yhdistyvät joogan ja luovan kirjoittamisen rentouttavat vaikutukset. Tavoitteena on rauhoittua kuuntelemaan itseään. Pehmeä jooga lievittää jännityksiä ja saa kynän vauhtiin. Kirjoittamalla voi purkaa mieltään, löytää lohtua ja ratkaisuja. Luvassa lempeä pysähtymishetki omien tarpeiden äärelle <3.

KENELLE:
Sekä kirjoittamis- että joogaosuudet sopivat myös ensikertalaisille. Kirjoitat vain itsellesi, oikeinkirjoituksesta ei välitetä.

SISÄLTÖ:
Jooga- ja kirjoittamisosuuksia on molempia kaksi. Ensin lempeän liikkuva hathajooga ja ensimmäinen kirjoittamisosuus. Sen jälkeen vuorossa rentouttava restoratiivinen harjoite, hengitysharjoitus ja toinen kirjoittamisosuus. Lisäksi teetarjoilu ♥.

OHJAAJA:
Joogakerttulin joogaopettaja Kirsi Saivosalmi, joka on joogalle omistautumisen lisäksi luovan kirjoittamisen ohjaaja ja toimittaja. Opiskelutaustaltaan Kirsi on myös englannin kielen & kirjallisuuden FM ja aineenopettaja. Hänen kirjoittamisryhmänsä ovat kokoontuneet Pienessä Kirjapuodissa jo neljän vuoden ajan.

Luvassa kokonaisvaltaista itsensä hemmottelua ja kodikkaat puitteet. Lämpimästi tervetuloa!

OSALLISTUMISMAKSU:
Työpajan hinta on joko 30 € tai kaksi käyntikertaa joogakortista (tutustumiskortti ei käy maksuna tähän työpajaan).
Osallistumismaksu sisältää teen ja pientä naposteltavaa.

ILMOITTAUTUMINEN:
joogakerttuli@gmail.com
Ilmoittautumiset ovat sitovia, mutta voit siirtää paikan toiselle, ellet itse pääse tulemaan.

P.S. Maaliskuussa on tulossa myös toinen Joogaa ja kirjoittamista -työpaja. Eri harjoitteineen työpajat muodostavat jatkumon, mutta toimivat myös yksittäin.