Talvipäivänseisaus: koko kehon yin + äänimaljat

Talvipäivänseisaus.jpg

Talvipäivänseisaus on vuoden lyhyin päivä. Vanhan kansan mukaan tätä aikaa vuodesta kutsuttiin nimellä "pesäpäivät" - aurinko uinui pesässä, josta lähtisi nousemaan uuteen vuodenkiertoon. Tänä aikana myös ihmisen on hyvä vetäytyä keräämään voimia.

Tässä talvipäivänseisauksen erikoispitkässä yinkokonaisuudessa käymme läpi koko kehon jalkapohjista päälakeen rauhallisen musiikin säestämänä ja tunnin lopuksi saat nauttia äänimaljakylvystä. Tämä hengähdyshetki toimii taukona jouluvalmistelujen keskellä ja laskeutumisena joulurauhaan.

Joulun kunniaksi tämä erikoispitkä tunti tavallisen tunnin hinnalla, joko prepaid-korteillamme tai kertamaksulla. Tutustumiskortti ei käy maksuna tähän tuntiin.

Voit ilmoittautua tunnille varausjärjestelmässämme www.varaaheti.fi/joogakerttuli tai sähköpostilla joogakerttuli@gmail.com.

Tunnin ohjaa rekisteröity joogaohjaaja, hengitysohjaaja ja äänimaljahoitaja Jonna Nykänen.

Olet mitä lämpimimmin tervetullut ♥