Liisa ihmemaassa - jooga ja kirjoittaminen

26756358_2021211821536561_4462202845665677732_o.jpg

"Joskus minun on onnistunut uskoa jopa kuusi mahdotonta asiaa ennen aamiaista!" Liisa miettii ja laskee ihmeitä, joita on jo kohdannut. Sen perusteella hän päättelee, että lisääkin ihmeitä voi tapahtua.

Liisa ihmemaassa on täynnä ajatuksia minuudesta ja valintojen tekemisestä. Tarinassa on hurjuutta, joka liittyy oman suunnan etsimiseen, mutta myös iloa, värikkyyttä ja välittämistä.- It´s always tea time! 

Myös joogassa voidaan miettiä identiteettiä, oikeaa suuntaa ja arvojen ja myötätunnon kirkastamista. On siis luontevaa asettua Liisan kysymysten äärelle luovan joogan keinoin.
Jos et viimeksi ehtinyt tai mahtunut mukaan täyteen työpajaan, Liisa ihmemaassa -sessiot palaavat Joogakerttulin tammikuuhun. Joulukuussa pidetyn työpajan osat jakaantuvat viikkotunneiksi, joissa on aineksia työpajasta ja sen lisäksi uusia aiheita.

Ohjaus pohjautuu "Joogaa jokaiselle keholle" traumainformatiiviseen ohjausmetodiin eri joogan traditioista ammentaen. Traumainformatiivisuus tarkoittaa ohjauksellista hierarkiattomuutta ja yksilöllisyyttä erityisen huolellisesti kunnioittavaa tekemisen tapaa. Ei koskettamalla ohjaamista, ei tiettyihin asentoihin pyrkimistä vaan keskiössä on oman autenttisen kokemuksen löytäminen. Joogaa jokaiselle keholle on suunnattu kaikille oman kehon liikumatilan ja turvallisuuden etsijöille, myös PTSD-oireita kokeville, erityisherkille ja sopii yleisesti kaikille rentoutumista kaipaaville.

Tuntien teemat:

to 11.1. 15:30-16:30
Suurentuminen ja pienentyminen. Kehollisena harjoituksena keskilinja ja suunta jalkapohjista lattiaan ja päälaelta ylöspäin, rauha, tasapaino, varmuus.

to 18.1. 14:30-15:30
Valintojen tekeminen. Kiertoliikkeet. Mistä suuntaa kummallisessa maailmassa? Järki vai tunteet? Ei, ne eivät ole hyviä kompasseja, sillä nehän muuttuvat hyvin helposti…uni, ruoka… pelkällä kahvikupillisella saa tunteet ja ajattelun muuttumaan. Valintojen tekeminen muuttumattomista asioista lähtöisin.

to 25.1. 15:30-16:30
Punainen ja Valkoinen kuningatar. Oma ja toisten kuninkaallisuus.

to 1.2. 14:30-15:30
Kiireinen valkoinen kani. Meditaatio ja ajanpysäytyspalvelut. 

Varaukset: varaaheti.fi/joogakerttuli
Kustannus: maksa-mitä-haluat-tunti
Sisältää: Mukavan seuran ja hauskojen hetkien lisäksi joogamaton lainan ja teetarjoilun.
Mukaan: kirjoitusvälineet & vaatteet joissa voit liikkua.
Sydämellisesti tervetuloa! 
Lisätiedustelut: Hanna Dufva    hannadufva@icloud.com