Vuodenajat: TALVI -yinjoogaa äänimaljojen kera

Vuodenajat: TALVI -yinjoogaa äänimaljojen kera

pe 12.1. klo 18.30-20.30

Tule aloittamaan vuosi tasapainottamalla talven vuodenajan meridiaanit! Kahden Kerttulin joogaohjaajan, Lauran ja Jonnan, voimin sukelletaan tutkimusmatkalle etsimään talven olemusta niin joogaharjoituksessa kuin jokapäiväisissä arjen tietoisissa valinnoissa ja teoissakin.

Harjoitus koostuu lyhyestä teoriaosuudesta, talven vuodenaikaan pohjautuvasta yinjoogaharjoituksesta sekä äänimaljarentoutuksesta. Teoriaosuudessa Laura ja Jonna perehdyttävät sinut talven vuodenajan ominaispiirteisiin kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta. Käymme läpi vuodenaikaan liittyvän sisäelinparin sekä niiden meridiaanit, energiakanavat, joiden avulla voimme hoitaa, aktivoida ja tasapainoittaa sisäelinparin monimuotoisia tehtäviä kehon sekä mielen tasolla. Ohjaajat johdattavat sinut myös äänimaljojen maailmaan; mihin äänimaljojen toiminta perustuu ja mihin niistä voi saada apua.

Yinjoogaharjoituksen ohjaa Laura ja se sisältää talven meridiaaniparia tukevia asanoita. Asanoiden aikana Jonna asettaa äänimaljoja osallistujien kehon päälle. Äänimaljojen värähtely auttaa kehoa rentoutumaan asanoissa. Harjoitus päättyy 15 minuutin mittaiseen äänimaljarentoutukseen, jonka jälkeen tarjolla on teetä ja naposteltavaa.

Tämän kahden ohjaajan erikoispitkä tunti maksaa sinulle joko kaksi kertamaksua (26/30 €) tai kaksi käyntiä 5x-, 10x- tai 20x-kortista (tutustumiskortti ei käy maksuna tähän tuntiin). Kausikortillamme olet tervetullut tunnille ilman erillistä maksua.

Varaa paikkasi varausjärjestelmämme. www.varaaheti.fi/joogakerttuli

Olet lämpimästi tervetullut!