Seasonal Yoga Workshop la 30.9. klo 10-13!

Lämpimästi tervetuloa Syksyn Seasonal Yogan Workshopiin!

Työpajassa tutustutaan syksyn vuodenaikaan Seasonal Yogan näkökulmasta.

Syksy on lisääntyvän Yin-energian aikaa. Syksyllä pimeys lisääntyy ja luonnossa kasvit pudottavat lehtensä sekä alkavat valmistautua lähestyvään talveen. Myös ihmiselle syksy on luopumisen aikaa ja aikaa, jolloin saatetaan loppuun keskeneräisiä asioita.

Syksyn elementti on metalli ja sisäelinpari keuhkot sekä paksusuoli. Seasonal Yogassa pyritään säilyttämään ihmisen luontoyhteys ja näin vastaanottamaan tasapainoisesti vuodenaikojen mukanaan tuomat ympäristön muutokset. Tule kuulemaan ja oppimaan lisää Seasonal Yogan Syksyn workshopiin.

Työpaja alkaa luento-osuudella. Teoriaa seuraa asanaworkshop, jossa käymme yhdessä läpi syksyn Seasonal Yoga -harjoitukseen kuuluvia tärkeimpiä asanoita. Tämän jälkeen jatkamme lempeään Syksyn flow- harjoitukseen. Päätämme workshopin teehetkeen, jossa voimme keskustella päivän aikana heränneistä kysymyksistä sekä oivalluksista.

Sydämellisesti tervetuloa!

Seasonal Yoga opettaja Laura Yli-Arvela

Hinta: 30 euroa/henkilö

Ilmoittautuminen: Joogakerttulin varausjärjestelmän kautta varaaheti.fi/joogakerttuli tai suoraan Laura Yli-Arvela 0442589450/laura.yliarvela(at)gmail.com.