JOOGAN ALKEISINTRO ALOITTELIJOILLE!

19.8. KLO 11-14: joogan alkeet SLOW YOGAn tapaan! (Kirsi Saivosalmi)

Tervetuloa tutustumaan kehoa vahvistavaan ja mieltä rauhoittavaan slow yogaan! Työpajassa teemme aloittelijoille suunnatun harjoitussarjan sekä alkeistason hengitysharjoituksia. Työpaja sopii sekä vasta-alkajille, jotka haluavat aloittaa joogan (tyylillä tai toisella) että niille, jotka eivät ole vielä kokeilleet slow yogaa ja haluaisivat ottaa siitä selkoa.

Slow yogan erityinen piirre on harjoituksen hallittu hidastaminen.  Tuntirakenteessa ovat etualalla hermostoa rauhoittavat harjoitukset. Tällainen lähestymistapa tekee harjoituksesta turvallista ja rauhoittavaa, samalla myös kehoa vahvistetaan syvimpiä lihaksia myöten. Lue lisää Joogakerttulin kotisivuilta kohdasta Tunnit ja hinnat!

OHJELMA

11.00-11.5 Tervetuloa! Asettaudutaan aloillemme.
11.15-12.45 Asanaharjoitus eli joogaliikkeiden harjoittelu
*Etenkin aloittelijoiden ohjelmaan sisältyy paljon seisoma-asentoja. Liikkeet tehdään suureksi osaksi virtaavasti hengityksen rytmissä ja kaikille sopivin tavoin. Tarpeen mukaan käytämme joogan apuvälineitä, kuten joogatiiliä, -vöitä ja huopia tehdäksemme liikkeistä jokaiselle sopivia. Päätämme loppurentoutukseen.*
12.45-13.00 Tauko
13.00-13.30 Hengitysharjoituksia alkeistasolla
13.30-14.00 Slow yogan ja joogafilosofian perusteita, kysymys-vastaus-sessio, teetä & pientä purtavaa.

Kirsi Saivosalmi on Joogakerttulin slow yogaan erikoistunut joogaopettaja. Lue lisää Kirsistä kotisivuiltamme. Jos innostut, voit vaikka jatkaa syksyn slow yoga -tunneilla Joogakerttulissa!

Varmistathan paikkasi ajoissa tai kysele lisää Kirsiltä: joogakerttuli(at)gmail.com.

Super early bird 27 € (maksu viimeistään 31.7.)
Normaalihinta 37 €
Hintaan sisältyy opetus pienryhmässä, joogamaton ja -apuvälineiden käyttö sekä teetä ja pientä purtavaa.