KESÄN UUTISIA!

Ennen juhannusta Joogakerttulista löytyy viikkotunteja ja työpajoja, ja sen jälkeen heinäkuun loppuun asti Kerttulin ohjaajat lomailevat, kouluttautuvat ja ohjaavat työpajoja. Nähdään kesälaitumilla, rannalla lokkien kirkunassa tai puutarhassa omenapuiden humistessa: missä haluaisit rentoutua, joogata tai tehdä taidetta? Kesällä meille tulee myös vierailevia ja uusia ohjaajia, ja tuttuun tapaan tila on vuokrattavissa tapahtumille ja ryhmille! 

15.6. 19-20.30 Simon Yearwood tanssittaa taas! Tervetuloa kokeneen vapaan tanssin ohjaajan tanssi-iltaan. Helppo lähestymisen mahdollisuus myös niille, joita vapaa liike kiinnostaa, mutta ei ole tullut tilaisuutta kokeilla!

"In these classes we explore through contact, voice, guided meditations, fantasy and imagination that which opens to us on the dance floor. We always have a theme however you can join the class to just dance or you can decide if you want to explore and take the journey to a deeper level. My work ultimately is to offer the ability to find more space and freedom to enjoy life through movement and emotional embodiment resulting in greater love and consciouness. In this workshop we will work with the desire for connection. Beginning with ourselves then moving towards others and finally embracing the larger field. We will weave a thread of connections and see how our inner state changes as we move towards or away from what we may desire. The connection and awareness we have when in our heart space isone of the keys to a deeper sense of love. Classes start with a long warm up then we move into the exploration of the subject. 
Cost. Based on what you can afford. 20/15/10 Registration to simon@thefloorisopen.com HUOM!! Syksyksi Simoin kokoaa ryhmän, jonka kanssa voimme syventyä tanssin matkalle koko syksyn halki. 24.8., 7.9., 28.9., 2.11. ja 7.12. kellonajat tarkentuvat myöhemmin. Tule mukaan! Ota yhteyttä!

1.-2.7. la 13.00 -su13.00 MEDITAATIOITA PUUTARHASSA työpaja

Meditaatio on läsnäolemisen taitoja ja tie yhtenäisyyden kokemukseen itsen ja maailman kanssa. Puutarhassa voimme olla aistit avoinna ja maailma saa puhutella.Täydelliseen puutarhaan kuuluvat kaikki vuodenajat ja vaihtuvat hetket, kuihtuneet oksat ja nuput, jotka vasta harkitsevat kukaksi ryhtymistä. Teemme meditatiivisia ja kokonaisvaltaisia keho&mieli-harjoituksia eri vuorokauden aikoina, jotta saamme nähdä puutarhan monenlaisena. Ei säävarausta: jos puutarha on sateinen, tutkimme sadetta- tämä on hyväksynnän harjoitus ja samalla lepoloma, rauhoittumisen ja latautumisen mahdollisuus.
sisältö: Meditaatio ja luovat läsnäoloharjoitukset, lempeä jokaiselle keholle sopiva jooga ja herkullinen kreikkalainen kasvisruoka. Paikkana kiehtovan kaunis Soveron Taidetalo Eurassa! 

Viikonlopun hinta, sis. la & su ruokailut ja kahvittelut: 110/100€ & majoitus +aamu-ja iltapala erikseen. Ilmoittautumiset ja lisätietoa: Hanna: hannadufva@icloud.com   fb. tapahtuma: Meditaatioita puutarhassa

KESÄN YIN JOOGA jatkuu juhannukseen saakka maksa-mitä-haluat-tuntina. Voit käyttää pois joogakorttejasi tai pudottaa purkkiin haluamasi summan! Torstaisin 19-20.15!

SLOWJOOGAN KESÄTARJOUS 5 x kortti 55 eurolla! Tule tutustumaan tai jatkamaan slowjoogaa yhdessä Kirsin kanssa maanantaisin ja torstaisin klo 17.00-18.15. Tarjous on voimassa 1.6.-14.8. (ei tunteja 20.6.-30.7., silloin ope lomailee).

Slowjooga on kehoa vahvistava ja mieltä rauhoittava joogamuoto, jossa asanat tehdään hidastempoisesti hengityksen ehdoilla. Tuntiin kuuluu voimistavia seisomaliikkeitä, ylösalaisia asentoja ja hengitys- ja meditaatioharjoituksia. Käytämme mm. joogan apuvälineitä muokkaamaan asanaharjoitusta joka keholle sopivaksi. Kirsi Saivosalmi on kouluttautunut slowjoogan opettajaksi Janne Kontalan johdolla.

 

SALAISEN PUUTARHAN KIRJOITTAMISTYÖPAJA keskiviikkona 14.6. klo 11-13 Pienen Kirjapuodin sisäpihalla, osoite Yliopistonkatu 26. Luovan kirjoittamisen ja joogan opettaja Kirsi Saivosalmi johdattelee osallistujat aistivoimaisen kirjoittamisen saloihin vehreällä pihakeitaassa Kirjapuodin kahvilan herkkujen äärellä. Kirjoittamismaksu 20 € ja omakustanteiset tarjoilut. Ilmoittaudu ja kysy lisää Kirsiltä: luovempikirjoittaja(at)gmail.com.