Hyvän olon vallankumous! Tapahtumia kehon & mielen hyväksi 4.5.-4.6.17

Hyvän olon vallankumous on Kirjan talon ja Joogakerttulin yhteistyössä tuottama kokonaisuus kehon ja mielen hellimiseksi. Hyvän olon vallankumous käydään Joogakerttulin tiloissa 4.5.-4.6.2017, tervetuloa liikkumaan, luomaan uutta ja levähtämään työpajoihin ja viikkotunneille!

OHJELMA

Työpajat


4.5.
klo 19:00-21:30 Simon Yearwood - open floor evening.

Vapaan tanssin ilta! 20/15 (työttömät)/10 (vähävaraiset)

Free Flow dance is a conscious movement practice based upon Open Floor movement resources. We explore through contact, voice, guided meditations, fantasy and imagination that which opens to us on the dance floor.

We always have a theme however you can join the class to just dance and let yourself decide if you want to explore and take a journey. My work ultimately is to offer the ability to find more space and freedom to enjoy life through movement and emotional embodiment resulting in greater consciouness.

In this workshop we will work with the thirst for belonging. The comfort and support that comes from belonging. The ability to lean into the field of belonging. Perhaps a family, a community ,a group of friends or a tribe of dancers. In this exploration we look at our relationship to these aspects of life. Some of us never want to leave when we should have long ago. Others long to belong but never feel part of the group. There are so many aspects to belonging.

Classes start with a long warm up then we move into the exploration of the subject. Bring something warm for after the warmup and something to drink. Arrive before 19:00 as we start at 19:00


13.5.
klo 12:00-13:00 Sanataidetyöpaja 6-10-vuotiaille - Aistit auki!
Haistellaan, maistellaan ja tunnustellaan sanoja. Kerrotaan tarinoita kaikkia aisteja käyttäen. Ehkä varpaasikin osaavat puhua! Ohj. Salla Tuukkanen

klo 13:00-14:00 Lasten tarinajooga.
6–10-vuotiaiden avaruusjooga! Korkealentoista joogaa nuorille
sankareille. Ohj. Hanna Dufva
PASSI tai kertamaksu 10€, joka oikeuttaa pääsyn kumpaankin lasten työpajaan.

21.5.
klo 17:30-19:15 Tie luovuuteen special.

Löydä flow jatkotason joogalla & luovalla kirjoittamisella!
50 minuutin jooga vapauttaa energioita teemalla kierrot & keskivartalo. Joogaosuus sopii niille, joilla on joogan alkeet hallussa. Sen jälkeen solahdamme n. 10 minuutin maadoittavan meditaatiohetken kautta 40 minuutiksi luovaan kirjoittamiseen, jolla työstetään omia luovia tavoitteita ja elämänsuuntaa. Ohjaajana joogan ja kirjoittamisen opettaja, toimittaja Kirsi Saivosalmi. Osallistumispassilla 10€ tai kertamaksulla 14/12€.

25.5.
klo 10:00-16:30 Kirjoita oma satusi - ankkuroi kehoon
joogalla. Voimauttavaa ja vastuullista tarinankerrontaa ja uusia näkökulmia. Kirjoittamista ohjaa Imbi Paju, joogaa Hanna Dufva
88 / 78€ (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät)
Hinta sis. kurssipäivä kahdella ohjaajalla, tee/kahvi/pulla & ryhmätapaaminen kurssin jälkeen.

Jokaisesta sanasta jonka sanomme virtaa voimaa. Kun otat kynän, muokkaat energiaa, joka virtaa elämäsi läpi, läheistesi elämän lävitse. Kurssipäivässä Imbin ja Hannan kanssa saat voimaa oman tarinasi elämiseen eheyttävän kirjoittamisen metodeilla ja kunnioittavalla ryhmäprosessilla. Tuemme päivää lempeällä joogalla, joka auttaa päästämään irti vanhasta ja tekee tilaa uudelle.

Ohjaajat:
Imbi Pajulla on pitkä ja monipuolinen kansainvälinen kokemus kirjailijana, elokuvaohjaajana ja teatterin parissa toimijana. Näiden kokemusten ja psykologian ja luovien opintojen sulautuessa yhteen on syntynyt hänen oma, ainutkertainen kirjoittamisen opetusmetodinsa - Luova Kynä. Se pohjautuu vahvaasti intuitioon ja elämänvoiman vahvistamiseen.
Hanna Dufva on hyvinvoinnin ammattilainen, taiteilija ja sertifioitu joogaohjaaja erikoistumisalueina yin jooga ja traumasensitiiviset ohjausmetodit. Hanna on ohjannut kaikenikäisiä osallistujia ja kohdannut ihmisiä hyvin erilaisissa ympäristöissä ja elämäntilanteissa.


-----------------------------------------------------------------------------
Kurssipäivä!

KIRJOITA ITSELLESI VOIMAUTTAVA SATU

Kirjoittamalla Imbin kurssilla sinusta tulee oman elämäsi käsikirjoittaja. Eheyttävä tarinakerronta pyrkii luomaan kaaren, joka loppuu onnelisesti, antaa toivoa.
Kirjoittaminen tekee asioista todellisia. Kirjoittamisen prosessi auttaa vähentämään ahdistuneisuusherkkyyttä ja hallitsemaan vaikeita tilanteita.

Aristoteleen Runousopissa tarinan kaaren tarkoitus on johdattaa myötäelävää katsojaa tunteen puhdistukseen ja muutoksiin, jotka vievät itsensä kohtaamiseen ja syvempään itsetuntemukseen. Otamme käyttöön voimauttavat metaforat. Niiden avulla opit luottamaan omiin arvoihin, ne ohjaavat sinua valitsemallasi polulla. Kurssin lopussa kirjotamme yhteisen voimauttavan sadun. Tästä saat uuden työvälineen.

Kun ryhdyt kirjoittamaan, aktivoit luovuutesi, ideat ja ajatukset alkavat virrata, menet dialogiin itsesi kanssa. Meditatiivisen, luovan kirjoittamisen kursseilla emme työskentele ainoastaan itseemme katsoen, vaan ryhmässä opimme omien tunteidemme ja kokemustemme jakamista, toisesta välittämistä, sillä lähimmäisenrakkaus on elämän pohja.
Lue siitä: https://www.facebook.com/meditatiivinenkirjoittaminen/posts/1813870965495294

JOOGALLA TUKEA TARINAASI JA PÄIVÄÄSI!

Tuemme oman tarinan matkaamme lempeällä jokaiselle keholle sopivalla joogalla. Sinun ei tarvitse tietää mitään joogasta, eikä olla urheilullinen eikä notkea. Tässä joogassa on kyse mielen, tunteen ja energian liikuttamisesta kehon avulla itse valitsemaasi hyvään suuntaan, antamaan rakennetta ja fokusta uusille ajatuksille niin, että kurssipäivän kokemus saa laskeutua kehoon.

Hengitys, asennot, reaktiot - Kehon muisti on joskus pidempi kuin mielen. Sanoilla voi uudelleenohjelmoida ajatuksia, kehon kielellä voi ohjelmoida kehoa tukemaan mielen prosessia ja päästämään esiin korkeaenergisempiä tunteita. Kurssipäivän joogaharjoitukset: 1. Yinjooga 2. Meditaatio 3. Joogaa jokaiselle keholle 4. Hengitys.♥ Joka viikko ♥
• Perjantaisin klo 17:30-18:30 Stressinpurkajat-ryhmä. Kysy lisää (ei varausjärjestelmässä!) kirjantalo@gmail.com
• Joogan monipuoliset viikkotunnit (mm. yin, power vinyasa, slow voimajooga): varaaheti.fi/joogakerttuli


Varaa paikkasi:
varaaheti .fi /joogakerttuli tai puhelimitse 044 552 7737

60 €:n arvoisen osallistumispassisi voit lunastaa paikan päältä!
Osallistumispassi 60€ / 6 kertaa tai kurssitiedoissa ilmoitettu hinta.

Paikka: Joogakerttuli, Kerttulinkatu 16b, 20500 Turku

Tiedustelut: joogakerttuli@gmail.com tai kirjantalo@gmail.com