Kaikkien tuntien yhteiskortti on täällä!

Joogakerttulin avajaisviikot sujuivat vilkkaissa ja kodikkaissa tunnelmissa, suurkiitos kaikille osallistujille! Sali tuli tupaten täyteen kokeilijoita, jotka halusivat nauttia palasen yinjoogaa, slowjoogaa, easy vinyasa flow'ta, joogatanssia ja kaikkea muuta, mitä meillä on tarjolla.

Kuulostelimme tulijoiden tuntoja, ja nyt se on täällä: yhteinen kaikille viikkotunneille käyvä kymppikortti! Hinta on 135 / 120 (opiskelijat) € ja pääset sillä kaikille tunneillemme aamusta iltaan! Voit hankkia kortin paikan päältä saapuessasi ensimmäiselle tunnille - maksutavat käteinen, Smartum tai lasku.

Huomaathan varata paikkasi tunnille upouudesta varauskalenteristamme: Varaaheti.fi/joogakerttuli!

Varauskalenterin avulla varmistat paikkasi sekä saat kaikkein ajantasaisimman tiedon pidettävistä tunneista. Tavataan Joogakerttulissa!

P.S. Meillä on värikäs & vaihtuva workshop-ohjelma yhteistyössä Kirjan talon yhdistyksen ja muiden yhteistyötahojen kanssa - workshopeista ilmoittelemme ensisijaisesti Facebookissa, käy kurkkaamassa!