Vuodelle hyvää suuntaa JOOGAN ALKEISKURSSILTA !

Hyvää oloa ja iloa uuteen vuoteen joogasta! Viiden kerran kurssilla pääset tutustumaan lajiin matalalla kynnyksellä ja tehokkaasti pienryhmässä - Kirsin rauhallisessa ja selkeässä ohjauksessa.

Opit kurssilla liikkeen ja hengityksen yhdistämistä sekä yleisimmät jooga-asennot eli asanat. Joogan taustoihin tutustutaan pienin annoksin harjoittelun lomassa, pääpaino on aluksi joogan fyysisessä harjoittelussa.

Ja jos olet miettinyt, mitä hienot termit joogatuntien nimissä tarkoittavat, saat niihinkin lisävalaistusta. Kurssin jälkeen sinun on helpompi löytää itsellesi sopivat joogatunnit Joogakerttulista.

Kurssilla saat myös neuvoja salillamme olevien joogavälineiden (palikoihin, putkityynyihin jne.) käyttöön harjoituksesi tehostamiseksi.

Kuntoon katsomatta kurssi on matalan kynnyksen startti kehoa ja mieltä tasapainottavalle, rentouttavalle harrastukselle. Mukaan voi hyvin tulla nollakokemuksella!

Kirsi Saivosalmi on rekisteröity joogaopettaja, jonka erityisalaa on jooga-asanoiden eli -asentojen turvallinen ja tarkka tekeminen sekä yksilöllinen mukauttaminen jokaiselle sopivaksi. Kirsi opettaa Joogakerttulissa Slow Yogaa ja restoratiivista joogaa.

KURSSIN AJANKOHTA
Keskiviikkkoisin klo 18:45-20:00. Päivät ovat: 17.1., 24.1., 31.1., 7.2. ja 14.2.

HINTA
69 € / 59€ (aleryhmät).
Lisäksi kaikki alkeiskurssin käyneet saavat Joogakerttulin 10xkortin -15% alennuksella. Hinnaksi jää silloin vain n. 115 € / 98 € (aleryhmät).👍🏻
Voit maksaa korttisi joko ensimmäisellä kerralla tai hankkia sen Joogakerttulin Holvi-verkkokaupasta.

ILMOITTAUTUMISET
joogakerttuli@gmail.com