16.12. Vauvahieronnan opastusta, Runo-yinjooga & Tanhukaravaanin vierailu!

klo. 10-11 ja 11-12 lauantain iloina ovat vauvahieronnan opastushetket. Näihin voit ilmoittautua suoraan ohjaajalle Hannalle: hannadufva@icloud.com tai Joogakerttulin varausjärjestelmään!

Joulutapahtumassa toivottiin uutta runo-yinjoogaa ja sellainen löytyy tältä samalta lauantailta klo.13.30-14.30. Jos et päässyt mukaan joulutapahtumassa, nyt on siis uusi mahdollisuus! Tai mahdollisuus tulla uudestaan!! :) Tunnin jälkeen juteltiin mm. siitä, että tuntui hyvältä saada omien ajatusten tilalla jonkun toisen ajatuksia, ja runon ajatukset toivat asentoihin myös uutta merkitystä ja inspiraatiota! (Varaukset varausjärjestelmään tai ota yhteyttä! Normaali tuntimaksu / joogakortti)

15.00-16.30 Opetellaan katrillin kuvioita, kun Tanhukaravaanin Kati Tatjaana Keskihannu tulee innostamaan tanssiin! Tanssitaitoa ei vaadita, Tanhukaravaanissa on kyse tanssimisen ja yhdessäolemisen ilosta! 3€ osallistumismaksu! Varaukset varausjärjestelmään tai ottamalla yhteyttä! Aikaisemmin Tanhukaravaani on ilahduttanut huippusuosittuna mm. Ruisrockissa ja Tip-nukketeatterifestivaaleilla. (fb-tapahtuma: Tanhukaravaani kulkee taas!)

https://www.varaaheti.fi/joogakerttuli/fi