Seasonal Yoga TALVI- workshop

2.12. klo 10:00-13:00

Tervetuloa Talven Seasonal Yogan Workshopiin lämminhenkiseen Joogakerttuliin. Työpajassa tutustutaan talven vuodenaikaan Seasonal Yogan näkökulmasta. 

Hinta 30 euroa
Ilmoittautuminen: https://www.varaaheti.fi/joogakerttuli/fi
/ laura.yliarvela@gmail.com
Ilmoittaudu viim. 27.11. mennessä!

Talvi on syvää Yin- energian aikaa. Talvella luonnossa pimeys on vahvasti läsnä ja Seasonal ajattelussa talven vuodenaika alkaa talvipäivän seisauksesta, jolloin päivä on lyhimmillään ja yö pisimmillään. Luonto lepää ja levontarve on ihmiselläkin lisääntynyt.
Ihminen on tunteikas ja herkkä. On aika tutustua itseensä syvemmin. Talven elementti on vesi ja sisäelinpari virtsarakko sekä munuaiset.

Seasonal Yogassa pyritään säilyttämään ihmisen luontoyhteys ja näin vastaanottamaan tasapainoisesti vuodenaikojen mukanaan tuomat ympäristön muutokset. Tule kuulemaan ja oppimaan lisää Seasonal Yogan Talven workshopiin. 

Työpaja alkaa pienellä teoriaosuudella. Teoriaa seuraa asanaworkshop, jossa käymme yhdessä läpi talven Seasonal Yoga- harjoitukseen kuuluvia tärkeimpiä asanoita. Tämän jälkeen jatkamme lempeään Talven flow- harjoitukseen. Päätämme workshopin teehetkeen, jossa voimme keskustella päivän aikana heränneistä kysymyksistä sekä oivalluksista. 

Sydämellisesti tervetuloa! 
Seasonal Yoga opettaja Laura Yli-Arvela