Hiljainen yin ja äänimaljat / Silent Yin and Singing Bowls

Fridays 22 Sep, 20 Oct & 24 Nov at 19-20.30 at Joogakerttuli

Silent Yin Yoga is a minimalistic and meditative practice done in silence. You´ll be guided in the asanas with simple instructions and the ancient sound of singing bowls.

This practice will give you an opportunity to dive more deeply into your practice, witness the ongoing processes in your body and mind and seek for stillness within.

This practice is suitable for you if you are already familiar with the Yin practice (you have tried Yin Yoga at least once). The class will end in a 15-minute singing bowl relaxation.

Book your spot at www.varaaheti.fi/joogakerttuli

You are warmly welcome.

Jonna

Seasonal Yoga Workshop la 30.9. klo 10-13!

Lämpimästi tervetuloa Syksyn Seasonal Yogan Workshopiin!

Työpajassa tutustutaan syksyn vuodenaikaan Seasonal Yogan näkökulmasta.

Syksy on lisääntyvän Yin-energian aikaa. Syksyllä pimeys lisääntyy ja luonnossa kasvit pudottavat lehtensä sekä alkavat valmistautua lähestyvään talveen. Myös ihmiselle syksy on luopumisen aikaa ja aikaa, jolloin saatetaan loppuun keskeneräisiä asioita.

Syksyn elementti on metalli ja sisäelinpari keuhkot sekä paksusuoli. Seasonal Yogassa pyritään säilyttämään ihmisen luontoyhteys ja näin vastaanottamaan tasapainoisesti vuodenaikojen mukanaan tuomat ympäristön muutokset. Tule kuulemaan ja oppimaan lisää Seasonal Yogan Syksyn workshopiin.

Työpaja alkaa luento-osuudella. Teoriaa seuraa asanaworkshop, jossa käymme yhdessä läpi syksyn Seasonal Yoga -harjoitukseen kuuluvia tärkeimpiä asanoita. Tämän jälkeen jatkamme lempeään Syksyn flow- harjoitukseen. Päätämme workshopin teehetkeen, jossa voimme keskustella päivän aikana heränneistä kysymyksistä sekä oivalluksista.

Sydämellisesti tervetuloa!

Seasonal Yoga opettaja Laura Yli-Arvela

Hinta: 30 euroa/henkilö

Ilmoittautuminen: Joogakerttulin varausjärjestelmän kautta varaaheti.fi/joogakerttuli tai suoraan Laura Yli-Arvela 0442589450/laura.yliarvela(at)gmail.com.

 

Joogakerttulin syysavajaiset 1.9. Tervetuloa!

Joogakerttuli levittää siipensä syksyyn vahvistetuin voimin!

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan, kokeilemaan ja ihastumaan pieneen ja sydämelliseen joogakotiimme 1.9 kello 15-20.

Näytetunteja, kauden herkkuja, avajaistarjouksia ja yhdessäoloa! Tunnit pidetään sisällä salissa, herkut ja teet nautitaan ulkokatoksessa.

Varaathan tuntisi etukäteen osoitteessa: https://www.varaaheti.fi/joogakerttuli/fi/joogakerttuli/classes . Salimme on ihanteellisin pienille ryhmille, eli paikkoja on rajoitetusti - toimi nopeasti! :)

Joogakerttulissa pääset tekemään matkaa itseen yksilöllisessä ohjauksessa osana lämminhenkistä joogayhteisöä. Tule sellaisena kuin olet, ja käynnistetään yhdessä unelmien joogasyksy!

♥ Kerttulit

P.S. Löydät meidät Kerttulinkatu 16b:stä, viistosti K-Marketia vastapäätä ja Hifimestan vierestä.

Syksyn 2017 kalenteri ja avajaiset 1.9.

Syksyn kalenterimme sisältää monipuolisesti erilaisia tunteja ja vanhojen tuttujen lisäksi myös uusia taitavia ohjaajia! Voit tutustua heihin paikan päällä avajaisissamme 1.9. sekä myös kotisivuiltamme kohdasta Ohjaajat.

Myös hinnasto uudistuu tarjoten jokaiselle vaihtoehtoja. Päivitämme lisätietoa syksyn uusista kuvioista sekä avajaisista aivan pian. Pysyhän kuulolla ja tervetuloa joogailemaan kodikkaaseen kaikkien joogastudioon Joogakerttuliin!

Elokuussakin on tarjolla tuttuja viikkotunteja, mm. Elenan englanninkieliset vinyasa flow -tunnit, mediaatio- ja hengitystunti, Kirsin slow yogat ja Hannan Joogaa jokaiselle keholle. Ilmoittaudu tunnille varaaheti.fi/joogakerttuli.

JOOGAN ALKEISINTRO ALOITTELIJOILLE!

19.8. KLO 11-14: joogan alkeet SLOW YOGAn tapaan! (Kirsi Saivosalmi)

Tervetuloa tutustumaan kehoa vahvistavaan ja mieltä rauhoittavaan slow yogaan! Työpajassa teemme aloittelijoille suunnatun harjoitussarjan sekä alkeistason hengitysharjoituksia. Työpaja sopii sekä vasta-alkajille, jotka haluavat aloittaa joogan (tyylillä tai toisella) että niille, jotka eivät ole vielä kokeilleet slow yogaa ja haluaisivat ottaa siitä selkoa.

Slow yogan erityinen piirre on harjoituksen hallittu hidastaminen.  Tuntirakenteessa ovat etualalla hermostoa rauhoittavat harjoitukset. Tällainen lähestymistapa tekee harjoituksesta turvallista ja rauhoittavaa, samalla myös kehoa vahvistetaan syvimpiä lihaksia myöten. Lue lisää Joogakerttulin kotisivuilta kohdasta Tunnit ja hinnat!

OHJELMA

11.00-11.5 Tervetuloa! Asettaudutaan aloillemme.
11.15-12.45 Asanaharjoitus eli joogaliikkeiden harjoittelu
*Etenkin aloittelijoiden ohjelmaan sisältyy paljon seisoma-asentoja. Liikkeet tehdään suureksi osaksi virtaavasti hengityksen rytmissä ja kaikille sopivin tavoin. Tarpeen mukaan käytämme joogan apuvälineitä, kuten joogatiiliä, -vöitä ja huopia tehdäksemme liikkeistä jokaiselle sopivia. Päätämme loppurentoutukseen.*
12.45-13.00 Tauko
13.00-13.30 Hengitysharjoituksia alkeistasolla
13.30-14.00 Slow yogan ja joogafilosofian perusteita, kysymys-vastaus-sessio, teetä & pientä purtavaa.

Kirsi Saivosalmi on Joogakerttulin slow yogaan erikoistunut joogaopettaja. Lue lisää Kirsistä kotisivuiltamme. Jos innostut, voit vaikka jatkaa syksyn slow yoga -tunneilla Joogakerttulissa!

Varmistathan paikkasi ajoissa tai kysele lisää Kirsiltä: joogakerttuli(at)gmail.com.

Super early bird 27 € (maksu viimeistään 31.7.)
Normaalihinta 37 €
Hintaan sisältyy opetus pienryhmässä, joogamaton ja -apuvälineiden käyttö sekä teetä ja pientä purtavaa.

 

KESÄN UUTISIA!

Ennen juhannusta Joogakerttulista löytyy viikkotunteja ja työpajoja, ja sen jälkeen heinäkuun loppuun asti Kerttulin ohjaajat lomailevat, kouluttautuvat ja ohjaavat työpajoja. Nähdään kesälaitumilla, rannalla lokkien kirkunassa tai puutarhassa omenapuiden humistessa: missä haluaisit rentoutua, joogata tai tehdä taidetta? Kesällä meille tulee myös vierailevia ja uusia ohjaajia, ja tuttuun tapaan tila on vuokrattavissa tapahtumille ja ryhmille! 

15.6. 19-20.30 Simon Yearwood tanssittaa taas! Tervetuloa kokeneen vapaan tanssin ohjaajan tanssi-iltaan. Helppo lähestymisen mahdollisuus myös niille, joita vapaa liike kiinnostaa, mutta ei ole tullut tilaisuutta kokeilla!

"In these classes we explore through contact, voice, guided meditations, fantasy and imagination that which opens to us on the dance floor. We always have a theme however you can join the class to just dance or you can decide if you want to explore and take the journey to a deeper level. My work ultimately is to offer the ability to find more space and freedom to enjoy life through movement and emotional embodiment resulting in greater love and consciouness. In this workshop we will work with the desire for connection. Beginning with ourselves then moving towards others and finally embracing the larger field. We will weave a thread of connections and see how our inner state changes as we move towards or away from what we may desire. The connection and awareness we have when in our heart space isone of the keys to a deeper sense of love. Classes start with a long warm up then we move into the exploration of the subject. 
Cost. Based on what you can afford. 20/15/10 Registration to simon@thefloorisopen.com HUOM!! Syksyksi Simoin kokoaa ryhmän, jonka kanssa voimme syventyä tanssin matkalle koko syksyn halki. 24.8., 7.9., 28.9., 2.11. ja 7.12. kellonajat tarkentuvat myöhemmin. Tule mukaan! Ota yhteyttä!

1.-2.7. la 13.00 -su13.00 MEDITAATIOITA PUUTARHASSA työpaja

Meditaatio on läsnäolemisen taitoja ja tie yhtenäisyyden kokemukseen itsen ja maailman kanssa. Puutarhassa voimme olla aistit avoinna ja maailma saa puhutella.Täydelliseen puutarhaan kuuluvat kaikki vuodenajat ja vaihtuvat hetket, kuihtuneet oksat ja nuput, jotka vasta harkitsevat kukaksi ryhtymistä. Teemme meditatiivisia ja kokonaisvaltaisia keho&mieli-harjoituksia eri vuorokauden aikoina, jotta saamme nähdä puutarhan monenlaisena. Ei säävarausta: jos puutarha on sateinen, tutkimme sadetta- tämä on hyväksynnän harjoitus ja samalla lepoloma, rauhoittumisen ja latautumisen mahdollisuus.
sisältö: Meditaatio ja luovat läsnäoloharjoitukset, lempeä jokaiselle keholle sopiva jooga ja herkullinen kreikkalainen kasvisruoka. Paikkana kiehtovan kaunis Soveron Taidetalo Eurassa! 

Viikonlopun hinta, sis. la & su ruokailut ja kahvittelut: 110/100€ & majoitus +aamu-ja iltapala erikseen. Ilmoittautumiset ja lisätietoa: hannadufva@icloud.com   fb. tapahtuma: Meditaatioita puutarhassa

KESÄN YIN JOOGA jatkuu juhannukseen saakka maksa-mitä-haluat-tuntina. Voit käyttää pois joogakorttejasi tai pudottaa purkkiin haluamasi summan! Torstaisin 19-20.15!

SLOWJOOGAN KESÄTARJOUS 5 x kortti 55 eurolla! Tule tutustumaan tai jatkamaan slowjoogaa yhdessä Kirsin kanssa maanantaisin ja torstaisin klo 17.00-18.15. Tarjous on voimassa 1.6.-14.8. (ei tunteja 20.6.-30.7., silloin ope lomailee).

Slowjooga on kehoa vahvistava ja mieltä rauhoittava joogamuoto, jossa asanat tehdään hidastempoisesti hengityksen ehdoilla. Tuntiin kuuluu voimistavia seisomaliikkeitä, ylösalaisia asentoja ja hengitys- ja meditaatioharjoituksia. Käytämme mm. joogan apuvälineitä muokkaamaan asanaharjoitusta joka keholle sopivaksi. Kirsi Saivosalmi on kouluttautunut slowjoogan opettajaksi Janne Kontalan johdolla.

 

SALAISEN PUUTARHAN KIRJOITTAMISTYÖPAJA keskiviikkona 14.6. klo 11-13 Pienen Kirjapuodin sisäpihalla, osoite Yliopistonkatu 26. Luovan kirjoittamisen ja joogan opettaja Kirsi Saivosalmi johdattelee osallistujat aistivoimaisen kirjoittamisen saloihin vehreällä pihakeitaassa Kirjapuodin kahvilan herkkujen äärellä. Kirjoittamismaksu 20 € ja omakustanteiset tarjoilut. Ilmoittaudu ja kysy lisää Kirsiltä: luovempikirjoittaja(at)gmail.com.

Hyvän olon vallankumous! Tapahtumia kehon & mielen hyväksi 4.5.-4.6.17

Hyvän olon vallankumous on Kirjan talon ja Joogakerttulin yhteistyössä tuottama kokonaisuus kehon ja mielen hellimiseksi. Hyvän olon vallankumous käydään Joogakerttulin tiloissa 4.5.-4.6.2017, tervetuloa liikkumaan, luomaan uutta ja levähtämään työpajoihin ja viikkotunneille!

OHJELMA

Työpajat


4.5.
klo 19:00-21:30 Simon Yearwood - open floor evening.

Vapaan tanssin ilta! 20/15 (työttömät)/10 (vähävaraiset)

Free Flow dance is a conscious movement practice based upon Open Floor movement resources. We explore through contact, voice, guided meditations, fantasy and imagination that which opens to us on the dance floor.

We always have a theme however you can join the class to just dance and let yourself decide if you want to explore and take a journey. My work ultimately is to offer the ability to find more space and freedom to enjoy life through movement and emotional embodiment resulting in greater consciouness.

In this workshop we will work with the thirst for belonging. The comfort and support that comes from belonging. The ability to lean into the field of belonging. Perhaps a family, a community ,a group of friends or a tribe of dancers. In this exploration we look at our relationship to these aspects of life. Some of us never want to leave when we should have long ago. Others long to belong but never feel part of the group. There are so many aspects to belonging.

Classes start with a long warm up then we move into the exploration of the subject. Bring something warm for after the warmup and something to drink. Arrive before 19:00 as we start at 19:00


13.5.
klo 12:00-13:00 Sanataidetyöpaja 6-10-vuotiaille - Aistit auki!
Haistellaan, maistellaan ja tunnustellaan sanoja. Kerrotaan tarinoita kaikkia aisteja käyttäen. Ehkä varpaasikin osaavat puhua! Ohj. Salla Tuukkanen

klo 13:00-14:00 Lasten tarinajooga.
6–10-vuotiaiden avaruusjooga! Korkealentoista joogaa nuorille
sankareille. Ohj. Hanna Dufva
PASSI tai kertamaksu 10€, joka oikeuttaa pääsyn kumpaankin lasten työpajaan.

21.5.
klo 17:30-19:15 Tie luovuuteen special.

Löydä flow jatkotason joogalla & luovalla kirjoittamisella!
50 minuutin jooga vapauttaa energioita teemalla kierrot & keskivartalo. Joogaosuus sopii niille, joilla on joogan alkeet hallussa. Sen jälkeen solahdamme n. 10 minuutin maadoittavan meditaatiohetken kautta 40 minuutiksi luovaan kirjoittamiseen, jolla työstetään omia luovia tavoitteita ja elämänsuuntaa. Ohjaajana joogan ja kirjoittamisen opettaja, toimittaja Kirsi Saivosalmi. Osallistumispassilla 10€ tai kertamaksulla 14/12€.

25.5.
klo 10:00-16:30 Kirjoita oma satusi - ankkuroi kehoon
joogalla. Voimauttavaa ja vastuullista tarinankerrontaa ja uusia näkökulmia. Kirjoittamista ohjaa Imbi Paju, joogaa Hanna Dufva
88 / 78€ (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät)
Hinta sis. kurssipäivä kahdella ohjaajalla, tee/kahvi/pulla & ryhmätapaaminen kurssin jälkeen.

Jokaisesta sanasta jonka sanomme virtaa voimaa. Kun otat kynän, muokkaat energiaa, joka virtaa elämäsi läpi, läheistesi elämän lävitse. Kurssipäivässä Imbin ja Hannan kanssa saat voimaa oman tarinasi elämiseen eheyttävän kirjoittamisen metodeilla ja kunnioittavalla ryhmäprosessilla. Tuemme päivää lempeällä joogalla, joka auttaa päästämään irti vanhasta ja tekee tilaa uudelle.

Ohjaajat:
Imbi Pajulla on pitkä ja monipuolinen kansainvälinen kokemus kirjailijana, elokuvaohjaajana ja teatterin parissa toimijana. Näiden kokemusten ja psykologian ja luovien opintojen sulautuessa yhteen on syntynyt hänen oma, ainutkertainen kirjoittamisen opetusmetodinsa - Luova Kynä. Se pohjautuu vahvaasti intuitioon ja elämänvoiman vahvistamiseen.
Hanna Dufva on hyvinvoinnin ammattilainen, taiteilija ja sertifioitu joogaohjaaja erikoistumisalueina yin jooga ja traumasensitiiviset ohjausmetodit. Hanna on ohjannut kaikenikäisiä osallistujia ja kohdannut ihmisiä hyvin erilaisissa ympäristöissä ja elämäntilanteissa.


-----------------------------------------------------------------------------
Kurssipäivä!

KIRJOITA ITSELLESI VOIMAUTTAVA SATU

Kirjoittamalla Imbin kurssilla sinusta tulee oman elämäsi käsikirjoittaja. Eheyttävä tarinakerronta pyrkii luomaan kaaren, joka loppuu onnelisesti, antaa toivoa.
Kirjoittaminen tekee asioista todellisia. Kirjoittamisen prosessi auttaa vähentämään ahdistuneisuusherkkyyttä ja hallitsemaan vaikeita tilanteita.

Aristoteleen Runousopissa tarinan kaaren tarkoitus on johdattaa myötäelävää katsojaa tunteen puhdistukseen ja muutoksiin, jotka vievät itsensä kohtaamiseen ja syvempään itsetuntemukseen. Otamme käyttöön voimauttavat metaforat. Niiden avulla opit luottamaan omiin arvoihin, ne ohjaavat sinua valitsemallasi polulla. Kurssin lopussa kirjotamme yhteisen voimauttavan sadun. Tästä saat uuden työvälineen.

Kun ryhdyt kirjoittamaan, aktivoit luovuutesi, ideat ja ajatukset alkavat virrata, menet dialogiin itsesi kanssa. Meditatiivisen, luovan kirjoittamisen kursseilla emme työskentele ainoastaan itseemme katsoen, vaan ryhmässä opimme omien tunteidemme ja kokemustemme jakamista, toisesta välittämistä, sillä lähimmäisenrakkaus on elämän pohja.
Lue siitä: https://www.facebook.com/meditatiivinenkirjoittaminen/posts/1813870965495294

JOOGALLA TUKEA TARINAASI JA PÄIVÄÄSI!

Tuemme oman tarinan matkaamme lempeällä jokaiselle keholle sopivalla joogalla. Sinun ei tarvitse tietää mitään joogasta, eikä olla urheilullinen eikä notkea. Tässä joogassa on kyse mielen, tunteen ja energian liikuttamisesta kehon avulla itse valitsemaasi hyvään suuntaan, antamaan rakennetta ja fokusta uusille ajatuksille niin, että kurssipäivän kokemus saa laskeutua kehoon.

Hengitys, asennot, reaktiot - Kehon muisti on joskus pidempi kuin mielen. Sanoilla voi uudelleenohjelmoida ajatuksia, kehon kielellä voi ohjelmoida kehoa tukemaan mielen prosessia ja päästämään esiin korkeaenergisempiä tunteita. Kurssipäivän joogaharjoitukset: 1. Yinjooga 2. Meditaatio 3. Joogaa jokaiselle keholle 4. Hengitys.♥ Joka viikko ♥
• Perjantaisin klo 17:30-18:30 Stressinpurkajat-ryhmä. Kysy lisää (ei varausjärjestelmässä!) kirjantalo@gmail.com
• Joogan monipuoliset viikkotunnit (mm. yin, power vinyasa, slow voimajooga): varaaheti.fi/joogakerttuli


Varaa paikkasi:
varaaheti .fi /joogakerttuli tai puhelimitse 044 552 7737

60 €:n arvoisen osallistumispassisi voit lunastaa paikan päältä!
Osallistumispassi 60€ / 6 kertaa tai kurssitiedoissa ilmoitettu hinta.

Paikka: Joogakerttuli, Kerttulinkatu 16b, 20500 Turku

Tiedustelut: joogakerttuli@gmail.com tai kirjantalo@gmail.com

PÄÄSIÄISEN AIKATAULUT / YOGA CLASSES DURING EASTER

Pääsiäisen aikana to 13.4. - ma 17.4. osa tunneista on tauolla, mutta nämä seuraavat tunnit pidetään, tervetuloa:

The following classes are going to be held during Easter 13-17 April:

To 13.4.
17.00-18.15 Slow voimajooga /Kirsi

Su 16.4.
16.30-18.00 Yin & Yang with Whippets / Elena

Ma 17.4.
17.00-18.15 Slow voimajooga /Kirsi
18.45-20.00 Baptiste Yoga Inspired Power Vinyasa Flow /Elena

MUISTATHAN varata paikkasi tunnille // Remember to book your spot:

Varaaheti.fi/joogakerttuli

Happy Easter!

Ensikokeilijoille 2 viikkoa 25€, tervetuloa!

Hei!

3. huhtikuuta 2017 alkaen pääset tutustumaan eri joogatunteihin 2 viikon ajan vain 25 eurolla mikäli olet ensikertalainen meillä. Kodikas ja rento meininki sekä huolehtivainen, asiantunteva opetus on jo valloittanut monia sydämiä, tule sinäkin mukaan sellaisena kuin olet!

Vinyasa flow, yin, slow voimajooga, yin&yang, joogaa joka keholle, restoratiivinen jooga... Jos mietit, mikä tai mitkä tunnit sinulle parhaiten sopisivat, tutki verkkosivujemme tuntikuvauksia tai kysele suoraan meiltä joogakerttuleilta: joogakerttuli@gmail.com, autamme mielellämme!

Jos tunnet olevasi valmis lennähtämään suoraan kokeilemaan meille (ja muutenkin), niin muistathan aina varata paikkasi tunnilta: varaaheti.fi/joogakerttuli.

Voit hoitaa 25 € maksun tullessasi ensimmäiselle tunnille (vain käteismaksu). Joogamaton saat tarvittaessa maksutta lainaan.

Toivottavasti nähdään pian joogan merkeissä!

Kirsi, Elena ja Hanna

 

Kevään tunteja ja työpajoja! Yoga also in English

Joogakerttulin keväässä kukkivat ihanat joogat ja työpajat, mm. kundaliinitanssin ja -joogan teemaviikonloppu vierailevien opettajien johdolla. Tietoa löydät myös Facebookistamme.

Viikkotunneille ilmoittautumiset: VARAAHETI.FI/JOOGAKERTTULI, tiedustelut JOOGAKERTTULI(AT)GMAIL.COM.

 

Joogaa jokaiselle keholle

Tällä haluamme vastata moniin mietintöihin koskien oman kehon jäykkyyttä tai muita haasteita. Keho, mieli ja hengitys- hathajoogan kokonaisvaltaiset vaikutukset rakentavat pohjaa vakaalle ja tasapainoiselle olemiselle. Fyysinen harjoitus sisältää loppurentoutuksen. Tervetuloa niin vasta-alkajat kuin syvämatkailusta kiinnostuneet pitkäaikaiset joogaajat! Ohjaajana Joogakerttulin Hanna.

Keskiviikkoisin klo 15.30-16.30, osallistu Joogakerttulin Kaikkien tuntien -kymppikortilla (120/135€) tai kertamaksulla 12/14€.

 

Tie luovuuteen -ryhmä

Haluaisitko olla luovempi, mutta kaipaat kannustusta? Sisäisen taiteilijasielun herättely voi tuoda kevääseesi uusia värejä! Houkuttelemme luovuutta esiin ilon kautta kirjoittamisharjoituksilla ja rentouttavalla restoratiivisella joogalla. Kehon jumien poistuminen tuo myös mieleen flow'ta! Ohjaajana Joogakerttulin Kirsi.

Kevään ajan joka toinen torstai, alk. 9.3. KLO 9.30-11.00. Ryhmään voi ilmoittautua vielä 23.3. asti. Hinta 95 €/ 6 krt.

 

Power Vinyasa Flow Yoga (in English)

If you enjoy a challenge in your practice, come join Elena for some fun fun and heaps of challenge on Mondays at 18.45-20.00. Elena also teaches Easy Vinyasa Flow and Yin Yoga on Sundays, and has inspiring workshops coming up! Stay tuned! Weekly classes with Joogakerttuli's All access 10xcard 120/135€ , or drop-in 12/14€.

 

Runopilates (Kirjan talon uutuus!)

Runopilates on klassista pilatesta, johon yhdistetään pieni runohetki tunnin aluksi ja lopuksi. Runopilatesta ohjaa Milla Koivu ja kurssi alkaa tiistaina 7.3. klo 18-19 ja jatkuu 13.6.2017 asti.

Tunnit lisäksi myös lauantaina 25.3. / 8.4. / 6.5. ja 20.5. klo 12.30-14.00. Viikkotuntien hinnat ovat 12 / 14 € ja viikonlopputuntien hinnat 18 / 20 €. Ilmoittautumiset paikan päällä Joogakerttulissa tai kirjantalo@gmail.com.

 

Kundaliinin oma viikonloppu!

Kaikki kundaliinitanssin ja -joogan ystävät huomio! 1.-2.4. on Joogakerttulissa "superviikonloppu". Pohjoismaiden ainoa kundaliinitanssin ohjaaja Karinna Hantula pitää työpajan 1.4. klo 11-17, jonka jälkeen 17.30-18.45 on vuorossa Joogakerttulin Hannan yin special Sydän -yin joogaa yläkeholle.

Kundaliinitanssi-intro 11.00-13.00 20/15€, kundaliinitanssi juurichakra 15.00-17.00 20/15€, yhdessä 35/25€. Yin jooga 15 / 12€.

Sunnuntaina 2.4. klo 10-13 on luvassa kundaliinijoogaa - stressinpurkutyöpaja opettaja Tanja Hyttisen johdolla sekä sen jälkeen Satakunnassa alkavan kundaliinijoogaopettajakoulutuksen info klo 13-14 (työpaja 40 / 35 €, info on maksuton). Tervetuloa!