Seasonal Yogan yin & yang perustuu Seasonal Yogaan, jossa ihminen nähdään osana luontoa ja näin ollen huomioidaan vuodenaikojen mukana tapahtuvat muutokset ja niiden vaikutukset myös ihmiseen. Yin & yang -harjoituksessa yhdistetään rentouttavia yin-asentoja ja vinyasa flow -tyylistä dynaamista joogaa.

Seasonal Yogassa ihminen nähdään osana luontoa ja näin ollen huomioidaan vuodenaikojen mukana tapahtuvat muutokset ja niiden vaikutukset myös ihmiseen. Seasonal Yogassa harjoituksen tarkoitus on säilyttää ihmisen tasapainotila ympäristön energiavaihteluihin nähden ja luoda pohja sekä henkiselle että fyysiselle kasvulle. Seasonal Yoga -harjoituksen tavoitteena on edistää fyysisen terveyden lisäksi psyykkistä, emotionaalista ja henkistä terveyttä.


Seasonal Yogan Yin & yang harjoituksessa teemme aluksi virtaavan hengityksen tahdissa dynaamisempia asanoita ja tunnin loppua kohden siirrymme rauhallisempaan yin-osuuteen. Tervetuloa etsimään lempeyttä ja rentoutta aktiivisen tekemisen keskellä!

Seasonal Yoga- tunnit sopivat kaikille. Voit olla joogan parissa ensikertalainen tai jo pidempään joogannut konkari. Tasapainottava harjoitus sopii kaikille!