Rauhoittava ja erittäin lempeä harjoitus, joka tasapainottaa hermoston toimintaa sekä lievittää jännityksiä. Hoitavissa asanoissa keho tuetaan rentoutumisen edistämiseksi jooga-apuvälineillä, kuten huovilla, joogatiilillä ja putkityynyillä.

Restoratiivinen jooga antaa mahdollisuuden pysähtyä ja hiljentyä kuuntelemaan omia tarpeita sekä keskittyä itselle tärkeisiin asioihin.

Osa asennoista voi tuottaa hieman venytyksen tunnetta, mutta pääpaino on elimistön voimavarojen tasapainottamisessa, rasituksesta toipumisessa ja irtipäästämisessä. Harjoitus voi sopia myös univaikeuksiin, lievistä stressi- ja uupumusoireista sekä sairauksista tai loukkaantumisista toipuville.

Lempeissä, staattisissa asennoissa viivytään 5-15 minuuttia, hengitysharjoitus ja kunnon savasana tunnin päätteeksi kuuluvat kokonaisuuteen.

Harjoitus sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille joogeille palauttavaksi vastapainoksi dynaamisemmalle joogalle, muulle liikunnalle ja ylipäätään arkielämälle.

Varustukseksi sopivat joustavat, lämpimät vaatteet ja sukat.

Voit myös ottaa lisämukavuudeksi oman viltin mukaan, mutta saat toki studioltamme kaiken tarvittavan joogavälineistön käyttöösi maksutta.