hathajoogan perusteet x 15

Tutustu hathajoogan perusteisiin tai virkistä vanhat taidot pienryhmässä. Opit mm. yleisimmät jooga-asennot, hengityksen ja liikkeen yhdistämistä sekä joogan taustaa. Kurssi antaa valmiudet jatkaa niin hatha- kuin flow-tunneille Joogakerttulissa.

Aika: Alkaen su 1.9. kello 17.00-18.30. Tapaamiset kerran viikossa 15 viikon ajan.

Ohjaaja: Jooganopettaja Kirsi Saivosalmi

Hinta: 250 € (työssäkäyvät) / 235 € (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset)

 

Stressinhallintaa joogan avulla -kurssi x 15

Tällä kurssilla keskitymme stressinhallintaan ja ehkäisyyn joogan avulla. Kurssi sopii sinulle, jolle stressi, kiire ja ylikuormittuminen, sekä niistä aiheutuvat oireet (levottomuus, keskittymiskyvyn puute, unettomuus, päänsärky, lihasjännitykset jne), ovat tuttuja, ja haluaisit löytää keinoja hallita niitä lempein, kehoa ja mieltä kunnioittavin keinoin.

Aika: Alkaen ti 27.8. kello 19.15-20.30. Tapaamiset kerran viikossa 15 viikon ajan.

Ohjaaja: Jooganopettaja Jonna Nykänen

Hinta: 250 € (työssäkäyvät) / 235 € (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset)

 

Joogaa väsyneille - Restoratiivisen joogan kurssi x 15

Tällä kurssilla saat uusia keinoja palautumiseen ja voimavarojen vaalimiseen. Jos yöunesi on heikkoa, energiasi vähissä tai haluat ennaltaehkäistä uupumista, tämä kurssi on sinulle. Restoratiivisen joogan menetelmä on tehokas tuki autonomisen hermoston tasapainottamiseen sekä kehon ja mielen elpymiseen.

Aika: Alkaen to 29.8. klo 17.00-18.25. Tapaamiset kerran viikossa 15 viikon ajan.

Ohjaaja: Jooganopettaja Kirsi Saivosalmi

Hinta: 250 € (työssäkäyvät) / 235 € (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset)

 

Ilmoittautuminen kursseille

Ilmoittautuminen tapahtuu ostamalla kurssikortti Joogakerttulin verkkokaupasta. Tarkistathan, että saamme samalla sähköpostisi, sillä lähetämme kaikille osallistujille kurssikirjeen ennen kurssin alkua.

Jos haluat maksaa kurssisi liikuntaseteleillä, lähetä meille ilmoittautumisesi erikseen sähköpostiin joogakerttuli@gmail.com. Kurssikortin voit tällöin lunastaa studiollamme viikkotuntiemme yhteydessä ennen ma 19.8

Huomioithan, että kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Peruminen ja rahojen palautus hyväksytään ainoastaan lääkärintodistuksella ja viimeistään 19.8. Paikan voi kuitenkin antaa toiselle henkilölle. Kurssi toteutuu mikäli ilmoittautuneita on tarpeeksi.

 

Tutustu kursseihin tarkemmin Facebook-sivujemme Tapahtumat-osiossa!