JOOGAKERTTULEIDEN TARINA

Joogakerttuli syntyi toiveestamme löytää kotikolo, jossa tarjota joogaajille sitä mikä opettajina on sydämiämme lähinnä.  Loimme Joogakerttulista matalan kynnyksen joogakodin, jonne kaikki ovat tervetulleita sellaisina kuin ovat.

Kodikas ja yksilöllinen joogakoulu

Joogakodissamme ammennat hyvää oloa mm. yin joogasta, slow yogasta, Seasonal vinyasa flow joogasta, Rocket® joogasta ja yin&yang joogasta, unohtamatta Joogaa jokaiselle keholle -tunteja, äänimaljarentoutuksia, meditaatiota ja taidetyöpajoja.

 www.varaaheti.fi/joogakerttuli

Joogakerttulissa inspiroidut yksilöllisesti pienryhmissä, suurella sydämellä ja osaavassa opetuksessa. Olemme saaneet runsaasti myönteistä palautetta kodikkaasta tunnelmastamme ja opettajista, jotka huomioivat jokaisen henkilökohtaisesti. Kiitos teille kävijämme!

 

HuomIo! 2.1. alkaen SIJAINTI POIKKEUKSELLISESTI VERITAS-STADIONILLA!

Joogakerttulin kodikas meno siirtyy 2.1. alkaen remontin ajaksi Veritas Stadionille! Joogaamme 4. kerroksen rauhallisissa ja viihtyisissä tiloissa lenkkimaastojen ympäröimänä, ja remontin jälkeen toimintamme siirtyy takaisin Kerttulinkatu 16b:hen. Tämä tapahtuu kevään aikana ja ilmoitamme paluumuuton ajankohdasta erikseen.

TULO-OHJEET
Veritas Stadion sijaitsee Kupittaan puiston ja Hippoksentien välissä, maauimalan lähellä. Osoite on Blomberginaukio 4.
Karttalinkki: https://goo.gl/maps/QNqfEgsb9DM2
Ilmaisia parkkipaikkoja on hulppeasti (huom. maauimalan lähellä pysäköinti 3 h parkkikiekolla).
Sisäänkäynti Turun Liikuntapalvelukeskuksen vierestä, josta pääset ylös 4. kerrokseen hissillä tai portaita.
Saapuessasi voit seurata lintulogoamme, se johdattaa sinut perille! Tapaamisiin!

26168444_2018534958470914_8836167442508963905_n.jpg

Kuvia Veritaksen talvikolosta. Veritaksen alueella on hyvät kävely- ja lenkkimahdollisuudet, joita voit yhdistää joogatuntiin tai hoitoihin.