22310702_313361405808211_3506244129355041420_n.jpg

RENTOUTTAVA HIERONTA

Hieronnassani yhdistän klassisen hieronnan ja joogaohjaajan näkökulmia. Hieronta voi tuoda helpotusta lihasjännityksiin, kipuihin, unettomuuteen, masennukseen, stressiin ja toipumiseen. Hieronta voidaan tehdä öljyn kanssa tai tietysti myös vaatteiden läpi. Vaihtoehtona on hierontapöytä tai tuoli. Hetki suunnitellaan aina yksilöllisesti. Hieronta sopii kaikenikäisille.

Hinnasto 9.1. 2018 alkaen: 

30-45min 40/20€,  60min 55/35€ (alennusryhmät) 

Hinnat sis.alv & teetä

-Tilauksesta työpaikoille ja laitoksiin-

Ajanvaraus:  Hanna Dufva   hannadufva(at)icloud.com

 Koulutus: Helsingin Hieronta-Akatemia 2005, vauvahieronnan perusteet 2005, joogan koulutuksia vuosina 2003-2017, sertifikaatti 2016, traumasensitiivisen joogan koulutukset 2016 & 2017-18

 

ÄÄNIMALJAHOIDOT

Vaikeuksia saada unta? Kiristääkö hermoja? Stressaa? Ahdistaa? Hukutko to do-listoihin ja loma siintää vasta kuukausien päässä?

Tule äänimaljahoitoon hakemaan huilitauko kiireiden keskelle.

Äänimaljahoito on syvärentouttava menetelmä, jonka vaikutus perustuu äänen aaltoihin ja äänivärähtelyyn. Maljojen värähtely on fyysisesti tunnettavissa ja se saa solumme värisemään, kun äänivärähtely kulkee kehossamme nesteitämme pitkin. Hoito ulottuu syvemmille tasoille kehoomme, rentouttaen jännityksiä syvältä kehon sisältä. Soivien maljojen ääni ja värähtely vaikuttavat sekä kehoon että mieleen. Maljojen ikiaikainen ääni kuljettaa ajatukset pois arjen asioista. Monet ovat vaipuneet hoidossa valveen ja unen rajamaille. Hoito voi auttaa mm. unettomuuteen, laskea stressitasoja ja poistaa kehon jännitys- ja kiputiloja. Hoito sopii lähes kaikille ja on muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Yksilöhoidossa kulhoja asetetaan sekä hoidettavan kehon päälle että ympärille. Hoidettava saa asettua mukavaan asentoon vain olemaan ja antamaan äänen hoitaa.

Ajanvaraus: Jonna Nykänen jonna.nykanen(at)gmail.com tai tekstiviestitse 040 567 2980. 

Hoidon hinta

  • 59 € / 1 h
  • 3 x kortti 159 €

Lämpimästi tervetuloa kokemaan äänimaljojen maailma!

 

Hoidoista sanottua:

"Tämä oli täysin uudenlainen kokemus minulle." A.V.

"Nukuin seuraavan yön kuin tukki ja olo oli seuraavana päivänä juureva, kanavat oli auki." E.K

. "Hoidossa tuntui kuin olisin ollut äänen sisällä, äänen ympäröimänä." H.K.

 

 


UNINEN- jooginen ja luova uniapu lapsille

Lempeitä keinoja parantaa unta ja tehdä nukkumaan menon hetkestä kaikille mukavaa!

Eihän nukkumaan meneminen aina välttämättä huvita ja lapsissa kuten aikuisissakin on persoonia. Jollekin uni tulee helpommin, joku valvoisi mielellään aina myöhään. Oman lapseni kohdalla koin yleisesti tarjotut unikoulut meille toimimattomiksi. Eri elämäntilanteissa ja eri ihmisille sopivat eri asiat, juuri tämän vuoksi vaihtoehtoja on hyvä olla tarjolla useita. Tarjoan joogaan ja fysiologisiin tietoihin ihmisen rentoutumisesta ja hermoston toiminnasta pohjautuvaa lempeää ja yksilöllistä uniapua. Olen käyttänyt kehittelemiäni keinoja kotonani sekä lapsijoogaryhmissä. Tässä unikoulussa ajatus on, että turvallisella, rauhallisella ja iloisella mielellä on hyvä mennä nukkumaan ja unenlaatu on parempaa. Pakottomuuden ja lapsille suunnattujen rentoutustapojen kautta etsityllä nukkumisella iltapuuhat voivat olla kaikille hyvä hetki. Lapsen uneen auttaminen voi olla aikuisellekin mukavaa ja hyödyllistä. 

Uni on tärkeää elämän sujumiselle ja lisäksi suosittelen uniapua ja rentoutustaitojen huomioimista silloin, jos perheessä on jokin erityinen elämäntilanne, sairaus, ero, haaste hoito tai koulupaikassa tai jotain muuta poikkeuksellista ja mahdollisesti kuormittavaa. Turvallinen rentoutushetki purkaa stressiä hermostosta ja useiden vuosien tähtäimellä suojaa ja tukee lasta (ja aikuista). 

Suunnittelen uniavun lapsen ja perheen tilanteen ja kiinnostusten pohjalta, aidosti välittäen. Voit käydä uniapukoulutuksen jo ennen lapsen syntymää/saapumista.

 

Yksilötapaamiset aikuinen / aikuiset & lapsi / lapset 0-12v.

Ensimmmäinen käynti 60min 60/50€, seuraavat käynnit 40/30€.

 

Koulutuksena ja jaksamisen tukena lasten kanssa työskenteleville:

Rentoutusten ja lapsijoogan ohjaaminen osana työpäivää.

3h koulutus työpaikalla tai Joogakerttulissa, kysy lisää! 

Lämpimästi tervetuloa! 

 

Ajanvaraus: Hanna Dufva  hannadufva(at)icloud.com  tai  050 3794443

IMG_8378.png