ÄÄNIMALJAHOIDOT

Vaikeuksia saada unta? Kiristääkö hermoja? Stressaa? Ahdistaa? Hukutko to do-listoihin ja loma siintää vasta kuukausien päässä?

Tule äänimaljahoitoon hakemaan huilitauko kiireiden keskelle.

Äänimaljahoito on syvärentouttava elämys, jonka vaikutus perustuu ääneen ja äänen fyysisiin ominaisuuksiin. Maljojen värähtely on fyysisesti tunnettavissa ja se saa solumme värisemään, kun äänivärähtely kulkee kehossamme nesteitämme pitkin. Hoito ulottuu syvemmille tasoille kehoomme, rentouttaen jännityksiä syvältä kehon sisältä. Soivien maljojen ääni ja värähtely vaikuttavat sekä kehoon että mieleen. Maljojen ikiaikainen ääni kuljettaa ajatukset pois arjen asioista. Monet ovat vaipuneet hoidossa valveen ja unen rajamaille. Hoito voi auttaa mm. unettomuuteen, laskea stressitasoja ja poistaa kehon jännitys- ja kiputiloja. Hoito sopii lähes kaikille ja on muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Yksilöhoidossa kulhoja asetetaan sekä hoidettavan kehon päälle että ympärille. Hoidettava saa asettua mukavaan asentoon vain olemaan ja antamaan äänen hoitaa.

Ajanvaraus: Laura Yli-Arvela laura.yliarvela(at)gmail.com tai tekstiviestitse 044 2589450

Varatun ajan voi siirtää tai perua 12 h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomasta varauksesta veloitamme hoidon hinnan 60 €.

Hoidon hinta

  • 60 € / 1 h

  • 3 x kortti 165 €

Lämpimästi tervetuloa kokemaan äänimaljojen maailma!

Hoidoista sanottua:

"Tämä oli täysin uudenlainen kokemus minulle." A.V.

"Nukuin seuraavan yön kuin tukki ja olo oli seuraavana päivänä juureva, kanavat oli auki." E.K

. "Hoidossa tuntui kuin olisin ollut äänen sisällä, äänen ympäröimänä." H.K.